@Cleopatra_83 Gratulacje!! Zazdraszczam,ale tak pozytywnie Niech kiełkuje;p
reklama
natala95
Fanka BB :)
Ja tam nic nie widzę ;(Zobacz załącznik 857372 oczywiście nie mówię o tej całkiem po lewej stronie
Ja widzę cień )))Zobacz załącznik 857372 oczywiście nie mówię o tej całkiem po lewej stronie
kb.karola90
Ja widzę i powiem Ci tak: ja bym nie wytrzymała i jeszcze dzisiaj zrobiła test innej firmyZobacz załącznik 857372 oczywiście nie mówię o tej całkiem po lewej stronie
martakratka
Ja też widzę cień I zrobiłabym jeszcze conajmniej jeden znając moj charakterJa widzę i powiem Ci tak: ja bym nie wytrzymała i jeszcze dzisiaj zrobiła test innej firmy
ivvonka
Coś widać na tym testu. Tylko nie wiem czy widzę, bo widzę, czy też widzę, bo wiem, gdzie powinna być ta druga kreska. Na żywo na pewno lepiej widać. Jagoda, bądź dobrej myśli i powtórz (najlepiej w weekend) a jak nie wytrzymasz to no dobraaaa, codziennie. Będziemy ćwiczyć wzrok
Dzisiaj to już chyba nie, bo stężenie bety jest najwyższe po nocy. Musi się trochę uzbierać tego czaru.
Dzisiaj to już chyba nie, bo stężenie bety jest najwyższe po nocy. Musi się trochę uzbierać tego czaru.
natala95
W sumie jak się przyjże to cień widać powtórz test Ale z innej firmy weźZobacz załącznik 857372 oczywiście nie mówię o tej całkiem po lewej stronie
natala95
Ją robiłam i rano i wieczorem potrafiłam zrobić ze 4 dziennie [emoji23][emoji23]Dzięki dziewczyny jesteście kochane[emoji8] ja już prawie ryczałem ze na 100% się nie udało... myślicie ze jeżeli jest taki cień z porannego testu to w ciągu dnia jest sens robić test?
reklama