reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@jagoda87 ja robilam pierwszy 4 dni po terminie@ wiec moje krecha pojawila sie od razu i byla mocniejsza od kontrolnej:D ale razem z tym robilam bete koniecznie, balam sie wlasnie tego co teraz przezywasz wiec czekalam:* ja lubie te obudowane testy chociaz to pewnie jedno i to samo jakos tak lepiej na nich widac wiec wez sobie taki wlasnie obudowany ale najlepiej zrob z porannego..mozesz powtorzyc w dzien ale przy takim poczateczku moze nawet nie byc widac a poranny ma wiecej beta hcg:) wiec cierpliwosc kochana:* a ja widze cien u mnie byla biel absolutna na takich testach jak nic nie bylo. Jakbym zobaczylam taki cien to bym sie cieszyla ale bez bety ciezko:/ale cien jest!

reklama
@Totois30 to był normalny test [emoji23][emoji23] tylko już nie byłam pewna czy dobrze widzę... koleżanka @kb.karola90podsunęła super pomysł jak sprawdzić czy to moja wyobraźnia czy prawda [emoji6] na tych paskowych testach tez nic nie widać u mnie... jutro rano zrobię innej firmy test o ile wytrzymam do rana. [emoji6] trzymajcie kciuki [emoji6]

witaj,
Trudno jest doradzić czy raz to przypadek czy może jakis problem. Myślę że większość z nas po razie uważała, że to przypadek, ja też, a potem 2, 3, 4... 6 Absolutnie Cie nie strasze tylko proponuje abyś zrobiła tyle badań ile jesteś w stanie i na ile masz chęci..
tu jest ta lista o której @Totois30 wspominała
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
Zacznij od postawowych w tym dobrze zdiagnozuj tarczyce, do glukozy dorzuc np insuline, homocysteine, progesteron,

Pytanie z innej beczki? jakie mamy teraz fasolki bo na @Totois30 i @martakratka się zatrzymałam :p @Cleopatra_83 gratulacje!

PS
U mnie szpital. M. juz trzecią dobe ma temp bliską 40 st. i okropnie sie o niego martwie :( teraz te wszystkie sepsy i "uje muje"

Ja mieszkam we wloszech i nawet nie miala bym pojecia jak tlumaczyc niektore nazwy badan. Te badania w jakim odstepie po lyzeczkowaniu mozna wykonac? Bo w nastepna niedziele lece donPolskj na 9 dni wiec moze wykonalabym je tam. Tylko potem nie wiem co z interpretacja wynikow we wloszech. Pewnie musialabym sie skonsultowac z jakims lekarzem w Polsce. Dzis zadzwonie zeby uno wiec wizyte do mojego gine na kontrolna po 3 tygodniach. Dzien wczesniej mam zrobic bete.

Ty tez tutaj? O Nie! Trzyma lam za Ciebie kciuki! Co poszlo zle?
Ciąża przestała się rozwijać na etapie 6 tygodnia. W poniedziałek miałam zabieg. Wszystko poszło bardzo sprawnie, lekarze byli w szoku, że tak szybko na leki na wywołanie zareagowałam.
Pewnie pamiętasz, że od początku u mnie było dużo wątpliwości.
Jedziemy na tym samym wózku [emoji6] Teraz czekamy na pierwsze miesiączki i do dzieła! Ja już tylko o tym myślę...

witaj,
Trudno jest doradzić czy raz to przypadek czy może jakis problem. Myślę że większość z nas po razie uważała, że to przypadek, ja też, a potem 2, 3, 4... 6 Absolutnie Cie nie strasze tylko proponuje abyś zrobiła tyle badań ile jesteś w stanie i na ile masz chęci..
tu jest ta lista o której @Totois30 wspominała
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
Zacznij od postawowych w tym dobrze zdiagnozuj tarczyce, do glukozy dorzuc np insuline, homocysteine, progesteron,

Pytanie z innej beczki? jakie mamy teraz fasolki bo na @Totois30 i @martakratka się zatrzymałam [emoji14] @Cleopatra_83 gratulacje!

PS
U mnie szpital. M. juz trzecią dobe ma temp bliską 40 st. i okropnie sie o niego martwie :( teraz te wszystkie sepsy i "uje muje"
Foczusiu kciuki za Twojego M. Niech chlopina zdrowieje!!!
W sobotę lub niedziele ma przyjść @ ale testy kupowałam które powinny pokazywać na 6 dni przed @
U mnie też taka była... Teraz ta słaba kreska śpi za ścianą :-)

reklama
Do góry