reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Tutti_frutti_by-Iga ojej Ty tutaj? Bardzo mi przykro:*:*:*:* przyczyny bezposredniej mozesz nie poznac ale mozesz porobic troche badan zeby wykluczyc pewne glowne przyczyny. U mnie w stopce mozesz znalezc te ktore ja robilam, gdy przekrecisz tel poziomo. Jak wejdziesz tez na profil @nafoczka znajdziesz wątek badania po poronieniu i tam tez sporo ciekawych wskazówek. Kiedy planujecie wrocic do staran?:* @kb.karola90 to nawet lepiej ze w 19dc mozesz dowiedziec sie czy pęcherzyk pękł: ) gin to oceni po obrazie usg i zapytaj jaka grubosc endometrium, a to sie jeszcze nie staracie przed ta wizyta? No ale zobaczysz jak owu dziala:)

Znamy sie? Niestety tak[emoji19] wiem ze zrobili tylko badanie histopatologiczne jak spytalam po zabiegu o genetyczne powiedzial ze juz za pozno. Czekam na wizyte kontrolna.

@Tutti_frutti_by-Iga z grudniowek..badanie histopatologiczne to formalnosc ktora nic nie wnosi:/ osobiscie uwazam ze warto sie pobadac ale to oczywiscie indywidualna decyzja...

Jakie badania warto wykonac? Nie chcialabym wpasc w paranoje i nakrecac sie za bardzo. Tlumacze sobie ze stalo sie i ze nie jestem jedyna i wierze ze kolejnym razem sie uda!

@Totois30 teraz grzecznie czekamy na wizytę i zielone światło :) ostatnio przeżyłam taki stres jak wydawało mi się ze zaszłam ze szkoda gadać :( bałam się że może to za wcześnie, że lekarz powie ze nie powinnam jeszcze i stracę ciążę przez własną głupotę...także teraz grzecznie czekamy :)

Witam nowe dziewczyny,przykro mi ze Was tez to spotkało.
Zrobiłam test i znowu to sama... ledwo widoczna kreska pod światło... chyba zostaje mi czekać na @ [emoji17]

20180516_062148.jpg
Dziewczyny u mnie dziś sytucja wygląda tak :rolleyes2:

Załączniki

• 20180516_062148.jpg
    20180516_062148.jpg
    536 KB · Wyświetleń: 507
reklama
Jakie badania warto wykonac? Nie chcialabym wpasc w paranoje i nakrecac sie za bardzo. Tlumacze sobie ze stalo sie i ze nie jestem jedyna i wierze ze kolejnym razem sie uda!
witaj,
Trudno jest doradzić czy raz to przypadek czy może jakis problem. Myślę że większość z nas po razie uważała, że to przypadek, ja też, a potem 2, 3, 4... 6 Absolutnie Cie nie strasze tylko proponuje abyś zrobiła tyle badań ile jesteś w stanie i na ile masz chęci..
tu jest ta lista o której @Totois30 wspominała
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
Zacznij od postawowych w tym dobrze zdiagnozuj tarczyce, do glukozy dorzuc np insuline, homocysteine, progesteron,

Pytanie z innej beczki? jakie mamy teraz fasolki bo na @Totois30 i @martakratka się zatrzymałam :p @Cleopatra_83 gratulacje!

PS
U mnie szpital. M. juz trzecią dobe ma temp bliską 40 st. i okropnie sie o niego martwie :( teraz te wszystkie sepsy i "uje muje"

Do góry