anutka1988
Zaciekawiona BB
Widocznie organizm jeszcze nie jest gotowy, a nie można niczego przyśpieszyć żeby nie uszkodzić szyjki macicy. Będzie dobrze!U mojego maluszka też już koło dwuch tyg nie bije ...więc by poszło szybko .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widocznie organizm jeszcze nie jest gotowy, a nie można niczego przyśpieszyć żeby nie uszkodzić szyjki macicy. Będzie dobrze!U mojego maluszka też już koło dwuch tyg nie bije ...więc by poszło szybko .
Noo jak dla mnie to szok nawet nie czułam że ta @ się zbliża ... Ale za to mam tak obfita jak nigdyAż dziwne, prawda?
u mnie na razie spokojnie, ale to dopiero początek, więc zobaczymy....Noo jak dla mnie to szok nawet nie czułam że ta @ się zbliża ... Ale za to mam tak obfita jak nigdy
U mnie trzeci dzień i cały czas tak samo jak na razie ...u mnie na razie spokojnie, ale to dopiero początek, więc zobaczymy....
U mnoe trochę dzis pobolewa brzuch ale delikatnie@natala95 po poronieniu może się pozmieniać w organizmie. Ja np od czasu poronienia nie czuje kiedy dostanę @. Wcześniej zawsze cycki bolały kilka dni przed, a teraz nic. Brzuch i plecy bolą dopiero jak już @ przyjdzie. Także może być jak mówisz.
@Totois30 bo chyba w końcu nie napisałam, cieszę się bardzo z twojej fasolki :*
No właśnie mnie też piersi zawsze bolały kilka dni przed @, a teraz nic... brzuch tylko delikatnie pobolewa...Takie zmiany mogłyby już tak zostać na stałe@natala95 po poronieniu może się pozmieniać w organizmie. Ja np od czasu poronienia nie czuje kiedy dostanę @. Wcześniej zawsze cycki bolały kilka dni przed, a teraz nic. Brzuch i plecy bolą dopiero jak już @ przyjdzie. Także może być jak mówisz.
@Totois30 bo chyba w końcu nie napisałam, cieszę się bardzo z twojej fasolki :*
Dokładnie mogło by tak być już cały czasNo właśnie mnie też piersi zawsze bolały kilka dni przed @, a teraz nic... brzuch tylko delikatnie pobolewa...Takie zmiany mogłyby już tak zostać na stałe
Dzięki kochana, to czekam do poniedziałku....@martakratka ja bym poczekała i jeszcze dopytała.