martakratka
Fanka BB :)
100 zl@martakratka :/ ile bierze za wizyte z ciekawosci? to mnie zszokowalas ze kase ciagnie i takie cos komentuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
100 zl@martakratka :/ ile bierze za wizyte z ciekawosci? to mnie zszokowalas ze kase ciagnie i takie cos komentuje
@ivvonka - myślisz, że brac ją od jutra, czy poczekać jeszcze do poniedziałku, co powie ten lekarz z nfz?@martakratka 2x1 to jeszcze nie jest tak dużo. Krzywdy sobie nie zrobisz na pewno i maleństwu też nie, a czasem właśnie luteina pomaga tym torbielom się wchłonąć. Może z tego względu. Upewnij się jeszcze u swojej lekarki albo jakiegoś iniego lekarza.
Hmmm nie no jasna nie jest raczej ciemna ... Ale dużoooo , a slabo to mi bylo dziś trochę ale to raczej i upał sie tu przyłożył i zmęczenie ....@natala95 mnie sie po zabiegu pierwsza @przedluzala, cieklo i cieklo, powoli robilo sie slabo, a krew byla jasnoczerwona i gin odeslal mnie do szpitala gdzie mialam zabieg. Moze byc obfita tylko obserwujesz, czy nie ma anomalii typu jasna krew, zawroty glowy, poczucie oslabienia to do gina na konsultacje
@Totois30 ja w ogóle nie brałam luteiny, sam Duphaston plus wit i inne