reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny, a jak to jest z tą grupą krwi? Ja mam BRh- (ujemny). Czyli dostanę jakiś dodatkowy zastrzyk z immunoglobulina, tak?

P.S. Zaczynam coś czuć, chyba się zaczyna coś dziać, i to już chyba nie moja psychika. Możliwe, że tak szybko???

@porcelana ja też jestem Rh- i przy wyjściu ze szpitala dostałam ten zastrzyk. U mnie bardzo tego pilnowali i nawet pielęgniarki mówiły, że nie wychodźcie bez niego.

reklama
@membaris duphaston to inna luteina, generalnie progesteron, ale stwierdzilam ze bede sluchac lekarza i zeszlam z tej 1 tabletki, biore rano i wieczorem.. @porcelana tak tak, mozliwe w kazdej chwili, ale czujesz bole brzucha?:* @kasiula222 ja nigdy nie bylam w takiej sytuacji, pisz co tam:*
Już przeszło, tylko wczoraj przed snem bolał, ale chyba jeszcze nie za słabo.

Jak ja leżałam w szpitalu to lekarze mówili że mogę poronić po tych czopkach za dzień dwa lub trzy...nie ma na to reguły. Dlatego cieszę się że jeszcze w ten sam dzień wszystko się zadziało. Ale u mnie, serce mojego aniołka nie biło już od ok 2 tyg., więc organizm już sam sobie z tym poradził. Nie martw się wszystko będzie w porządku, potrzeba po prostu więcej czasu...

reklama
Jak ja leżałam w szpitalu to lekarze mówili że mogę poronić po tych czopkach za dzień dwa lub trzy...nie ma na to reguły. Dlatego cieszę się że jeszcze w ten sam dzień wszystko się zadziało. Ale u mnie, serce mojego aniołka nie biło już od ok 2 tyg., więc organizm już sam sobie z tym poradził. Nie martw się wszystko będzie w porządku, potrzeba po prostu więcej czasu...
U mojego maluszka też już koło dwuch tyg nie bije ...więc by poszło szybko .

Do góry