reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja miałam tak jak Ty. Krwawienia dostaniesz w kilka godzin, ja dostałam leki na noc - ok 22 i o 3 obudził mnie silny ból i miałam już mocne krwawienie (uważaj jak będziesz wstawać może Ci się kręcić w głowie). Cały proces oczyszczania może potrwać kilka dni, w razie mocnego bólu poproś o leki przeciwbólowe (ja dostawałam kroplówkę z ketanolem i po niej nic nie bolało).
To jak już zaczyna brzuch bolec to może wystąpić krwawienie ? Sama się oczyscilas czy było łyżeczkowanie.?

reklama
Cześć dziewczyny niestety jestem tu nowa jestem właśnie w szpitalu. .zaaplikowali czopka i czekam ..ciąża się zatrzymała na etapie 6 tyg :(
O nieee [emoji20] Jedziemy na tym samym wózku od początku...
Ale jak to już jesteś w szpitalu? Mi moja ginekolog dała czas do poniedziałku.

Byłaś w szpitalu ?czy jak to wyglądało ?

Tak byłam w szpitalu, potem jak mnie wypuścili to brałam jeszcze leki w domu i tydzień później kontrola USG a następna po pierwszej miesiączce.

Jeśli chodzi o starania to mi lekarz kazał od razu się starać, bo wszystkie wyniki wychodziły dobrze a po pierwszym poronieniu za wiele ich nie zalecają. I chyba już nam się udało, czekam na kolejny test bo wczoraj wyszły mi dwie kreski, ale jedna niewyraźna.

Ostatnia edycja:
reklama
Dobra przespalam sie z tym i kumam. Zadzwonie dzis do tego polecanego bo chyba moj gin mowil ok 500 ze moze wyjdzie 400 zl to pewnie razem z pappa i beta hcg..az wstyd teraz to kkumam ja nie wiedzialam ze lekarze odsylaja gdzies na to badanie tego nie moglam zrozumiec ! Razem z waszymi opiniami wszystko zlozylo mi sie w normalna calosc:D dziekuje i przepraszam za zamet:) @kasiula222 tulimy Cie:(:* ja poronilam samoistnie ale sie nie oczyscilam ale zabieg byl juz malo inwazyjny i po 1@mozna bylo sie starac. Ja staralam sie po 2 bo robilam badania.:*

Do góry