roki_1991
Fanka BB :)
@nafoczka wiem że po poronieniu jak to się mówi brutalnie "nie jesteś w ciąży" ale napisała tylko jak ja miałam
na macierzyński się nie zdecydowałam, bo powiedzieli ze musieliby mi wyrównać wypłatę do 80%... Ale kadrowa w ogóle nie wiedziała że coś takiego jak skrócony urlop macierzyński istnieje, więc nie mam pytań...
Przepraszam dziewczyny że was nie oznacze, ale mylą mi się zawsze nicki i nie wiem która co pisała.... Badania genetyczne warto robić jeśli chcecie znać przyczynę. Nadawanie imienia faktycznie jest trudne, mnie bardzo dobiło poznanie płci i mimo że myślałam że jestem silna, to ciężko to przeżyłam
4 miesiące nie mogłam się pozbierać po tym... Ale wiedziałam że tylko tak dostanę pieniądze z ubezpieczenia, a one były mi bardzo potrzebne na badania
Przepraszam dziewczyny że was nie oznacze, ale mylą mi się zawsze nicki i nie wiem która co pisała.... Badania genetyczne warto robić jeśli chcecie znać przyczynę. Nadawanie imienia faktycznie jest trudne, mnie bardzo dobiło poznanie płci i mimo że myślałam że jestem silna, to ciężko to przeżyłam