reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@muza_ton dzis w ogole jakies kiepskie objawy..jajniki tez nie kluja a wczoraj caly dzien pracowaly jak szalone, a dzis spokoj i mdlosci tez 10% tego co zazwyczaj, miewalas tak ze czasem objawy cichly? i inne brzuchatki i mamusie? Oprocz np @anja93 ktora w ogole objawow nie miala :p zaczynam sie stresowac czy wszystko ok:(

No ja to w ogóle taki "alkoholik" jestem ze pije kilka.razy do roku i to właśnie takie słabe trunki :) także teraz napije sie dopiero za jakieś...2 lata :)

@Totois30 ja tak sobie często różne fora i grupy na fb podczytuje i tam dziewczyny często piszą ze przychodzi taki moment ze te objawy ciążowe zmniejszają się badz ustają i to całkiem normalne jest tylko niepotrzebne nerwy powoduje...lepiej rzygać non stop :)

Dzieki @kb.karola90 wymiotowalam tylko 2 razy ale mdlosci mialam duze, odtracalo mnie od wielu rzeczy i podbrzusie bolało i jajniki pracowaly no ale pewnie nie moze byc tak caly czas ale wtedy nie mysle i sie nie martwie..dzis mam w ogole dziwnie bo wszystko ma dla mnie malo smaku chcialabym cos cos ma duzo smaku..cos smakowego a wszystko jakies miałkie:/

@Totois30 no nie mialam objawow i nie mam nadal...a to juz 23 tydz leci. Nie wiem czy sie cieszyc czy martwic? Eh na tym etapie to juz chyba tylko cieszyc.. :-) no dobra jeden objaw mam uf na szczescie- brak @ :-D czyli jednym slowem: nawet jak objawow nie ma to nie znaczy ze cos jest nie tak :* buziaki

reklama
@kb.karola90 wiem ze jestem "szalona" ale boje sie zachcianek..wtedy bylo zle a mialam takie mega zachcianki, ale tylko to plus bolace piersi, a teraz mnie odrzucalo bardziej i na usg bylo pieknie:p ech no tak to juz bedzie trza sie czyms zajac i byc dobrze mysli:) 9 tydzien leci:)

Do góry