reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@muza_ton do wczoraj bosko, dzis troche mdłości mniejsze i wlacza sie myslenie:) ale jutro robimy wyjazd do nd, pon praca i zaraz wizyta we wtorek wiec zleci i bedzie wiadomo jak sprawy sie maja..chociaz jak mysle to sie boje..postaram sie nie myslec: )

@Totois30 czekam do poniedziałku...jak @ do poniedziałku nie przyjdzie to zrobię test...
Trochę popiłam przez tą majówkę (tzn piwo 2% :) ) ...
Co 5.minut chodzę do toalety sprawdzać ...
Do tego mam jakieś dziwne bóle podbrzusza i jajnikow...
Dostaje juz na głowę :)
Ja 3 dni przed zobaczeniem [||] na teście piłam z kumpelą jak oszalała [emoji14] oczywiście później myślałam że sama siebie za to udusze ale skąd mogłam wiedzieć że pykło [emoji14] dopiero potem poskładałam fakty że coś za szybko się upiłam połową wina, gdzie na mnie to nic hehe :D

Staraczki powodzenia nie traccie nadziei nie ma @ jezt nadzieja;) buziole

Jedno piwo Ci napewno nie zaszkodzilo wiec spokojnie moja kolezanka sie upila i nie wiedziala ze w ciazy dzidzius zdrowy ;)

reklama
@marika no właśnie wiem ... teraz.sobie wyrzucam że to cholerne piwo piłam :(
Proszę cię, nic sobie nie wyrzucaj, piwko to lekki alkohol a już 2%owe to już w ogóle :) kochana co ma być to będzie, popatrz na mój przypadek :) z Anastazją dmuchałam i chuchałam na siebie i co się wydarzyło??? Teraz remontuje z moim mieszkanie, nosiłam kartony bo nie miał kto mi pomóc, co chwile coś robię i wszystko ok :* i też się napiłam chwilę przed info o tym że jestem w ciąży :)

Do góry