reklama
Totois30
Fanka BB :)
Ja 3 dni przed zobaczeniem [||] na teście piłam z kumpelą jak oszalała [emoji14] oczywiście później myślałam że sama siebie za to udusze ale skąd mogłam wiedzieć że pykło [emoji14] dopiero potem poskładałam fakty że coś za szybko się upiłam połową wina, gdzie na mnie to nic hehe@Totois30 czekam do poniedziałku...jak @ do poniedziałku nie przyjdzie to zrobię test...
Trochę popiłam przez tą majówkę (tzn piwo 2% ) ...
Co 5.minut chodzę do toalety sprawdzać ...
Do tego mam jakieś dziwne bóle podbrzusza i jajnikow...
Dostaje juz na głowę
kb.karola90
natala95
Nie wiem skąd narzeka na gardło .... Ale ta pogoda to dziwna jest i w sumie sie nie dziwię raz pada zaraz gorąco i tak w kółko@monia_l @kb.karola90 a ja Wam życzę żeby nie przyszła tylko niech wyjdą wreszcie te dwie kreski.
@natala95 to skąd on teraz temperaturę załapał? Dużo zdrówka.
@Totois30 jak tam samopoczucie?
Nigdy nie mów nigdy@Marika92 ja wypiłam w.sobotę 3 piwa 2% i normalnie mi się momentami film urywał
Ale to jest naprawdę bardzo mało prawdopodobne żebym była w ciąży.
kb.karola90
D
Deleted member 170039
Gość
Staraczki powodzenia nie traccie nadziei nie ma @ jezt nadzieja buziole
Jedno piwo Ci napewno nie zaszkodzilo wiec spokojnie moja kolezanka sie upila i nie wiedziala ze w ciazy dzidzius zdrowy
Jedno piwo Ci napewno nie zaszkodzilo wiec spokojnie moja kolezanka sie upila i nie wiedziala ze w ciazy dzidzius zdrowy
reklama
Proszę cię, nic sobie nie wyrzucaj, piwko to lekki alkohol a już 2%owe to już w ogóle kochana co ma być to będzie, popatrz na mój przypadek z Anastazją dmuchałam i chuchałam na siebie i co się wydarzyło??? Teraz remontuje z moim mieszkanie, nosiłam kartony bo nie miał kto mi pomóc, co chwile coś robię i wszystko ok :* i też się napiłam chwilę przed info o tym że jestem w ciąży@marika no właśnie wiem ... teraz.sobie wyrzucam że to cholerne piwo piłam