reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@kb.karola90 no trochę zawsze tam niewesoło jak gość nieproszony przychodzi, ale wiesz, zaczniesz na spokojnie, regulaminowo, z większą pewnością. To też ważne i dla organizmu i dla zdrowia psychicznego. No, mówię Ci. :)

Ja tez nie mam objawów typowo ciążowych.
W poprzedniej ciazy straconej tez nie miałam i dlatego to mnie również martwi ...

Hihi dziewczyny no mowie wam zupelnie inny dzis nastroj:) jajniki tez pracuja i gra gitara:) @kb.karola90 pamietaj ze jesli rozkręci to juz ostatni raz:) na jakis dluzszy czas ;)@paulabraczo12 kurcze no korci mnie ta serduszkowe cudo do badania juz sama nie wiem co z tym zrobic, badasz? Fajnie jest:)?

@Totois30 sorki ale wczoraj to ja już o tej porze wpadłam w objęcia Morfeusza a teraz z basenu wrocilysmy no i zaraz na te urodziny. Objawy się wyciszaja i nie występują non stop. Ważne że dziś masz ich więcej to pewniej się czujesz. Ja za to dziś nie czuję ruchów od rana. Przez chwilę zaczęłam panikować ale tłumaczę sobie że pewnie Jasiu śpi skoro mama cały czas w ruchu oby...

@kb.karola90 szkoda że przyszła ale faktycznie jak nie było jeszcze 100% zielonego światła to może to i dobrze.

@muza_ton no teraz dzisiejsze pierwsze ruchy musisz nam zaraportowac na forum zebysmy wiedzialy;) kurcze juz sama nie wiem czy ogarnac to cudo do badania serduszka, bo bede non stop slodyczami pobudzac maluszka jak juz zaczna sie ruchy zeby go poczuc:) a teraz to do wizyty naprawdę sa stresy..ajajaj...

@Totois30 ja Ci powiem ze w kolejnej ciąży mam zamiar kupić cudo do mierzenia tętna[emoji6] ja tak myśle ze gdybym miała to wcześniej to może byłabym na czas z moimi dziewczynkami [emoji17]

reklama
Do góry