reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@kb.karola90 dzieki wielkie kochana:) takie pozytywne teczowe kopniaki w tylek lubie:) jakas rozdrazniona dzis jestem w ogole..no nic to w koncu ciaza:p ktora na milion procent zakonczy sie szczeliwie:) <3<3<3 dziekowac:* a zanim test nie wyjdzie pozytywny to zadne nawet duze alko nie wplywa negatywnie na fasolke:) ponoc albo wszystko albo nic, czyli jak sie uda to natura jest taka sprytna ze widzimy ze @ nie przychodzi robimy test i dopiero wtedy trzeba odstawic alko:) moja koleżanka poplynela w poprzednią majowke, od razu po okazalo sie jest w ciazy:) Tymek zdrowy na 100 pro:) ja tam Tobie zycze pieknych 2 kreseczek!

@Totois30 bo my tu właśnie siebie mamy po to żeby nawzajem się do pionu stawiać od czasu do czasu :)
Ja się już nie.nakręcam, co ma być to będzie...jak będzie ciąża to będę najszczesliwsza na świecie a jak nie to tez dobrze - organizm będzie miał jeszcze trochę czasu na regenerację i przygotowanie się na Fasoleczkę :)

@Totois30 nie martw się ja tez tak miałam w ostatniej ciąży a dziewczynki rozwijały się książkowo.Raz były objawy a raz nie i to normalne. A koło 10 tyg to już ich prawie nie było i tak do 12 tyg to całkiem ustąpiły. Moja sąsiadka nie miała żadnych mdłości ani wymiotów i ma zdrowego chłopczyka [emoji4]

@Totois30 bo my tu właśnie siebie mamy po to żeby nawzajem się do pionu stawiać od czasu do czasu :)
Ja się już nie.nakręcam, co ma być to będzie...jak będzie ciąża to będę najszczesliwsza na świecie a jak nie to tez dobrze - organizm będzie miał jeszcze trochę czasu na regenerację i przygotowanie się na Fasoleczkę :)

I bardzo dobre podejście [emoji4] jeżeli jesteś w ciąży to znaczy ze organizm jest już gotowy na przyjęcie fasolki [emoji4]zobaczysz ze wszystko będzie dobrze.

@Totois30 jest na pewno dobrze. Z tymi objawami to jest tak jak przed testowaniem. Czasem coś ciągnie, czasem bolą piersi. A czasem jest długo nic i nagle wyskakują takie dwie szalone, różowe. I później jest podobnie. Zależy jaki kto ma organizm. Czasem nie czujemy tych zmian hormonalnych a czasem czujemy aż za bardzo. I w każdym przypadku jest to prawidłowe. Ja życzę Ci miłego spotkania z fasolką na usg i czuję, że takie będzie.:)

reklama
Do góry