reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@kb.karola90 dzieki wielkie kochana:) takie pozytywne teczowe kopniaki w tylek lubie:) jakas rozdrazniona dzis jestem w ogole..no nic to w koncu ciaza:p ktora na milion procent zakonczy sie szczeliwie:) <3<3<3 dziekowac:* a zanim test nie wyjdzie pozytywny to zadne nawet duze alko nie wplywa negatywnie na fasolke:) ponoc albo wszystko albo nic, czyli jak sie uda to natura jest taka sprytna ze widzimy ze @ nie przychodzi robimy test i dopiero wtedy trzeba odstawic alko:) moja koleżanka poplynela w poprzednią majowke, od razu po okazalo sie jest w ciazy:) Tymek zdrowy na 100 pro:) ja tam Tobie zycze pieknych 2 kreseczek!

@Totois30 bo my tu właśnie siebie mamy po to żeby nawzajem się do pionu stawiać od czasu do czasu :)
Ja się już nie.nakręcam, co ma być to będzie...jak będzie ciąża to będę najszczesliwsza na świecie a jak nie to tez dobrze - organizm będzie miał jeszcze trochę czasu na regenerację i przygotowanie się na Fasoleczkę :)

@Totois30 nie martw się ja tez tak miałam w ostatniej ciąży a dziewczynki rozwijały się książkowo.Raz były objawy a raz nie i to normalne. A koło 10 tyg to już ich prawie nie było i tak do 12 tyg to całkiem ustąpiły. Moja sąsiadka nie miała żadnych mdłości ani wymiotów i ma zdrowego chłopczyka [emoji4]

@Totois30 bo my tu właśnie siebie mamy po to żeby nawzajem się do pionu stawiać od czasu do czasu :)
Ja się już nie.nakręcam, co ma być to będzie...jak będzie ciąża to będę najszczesliwsza na świecie a jak nie to tez dobrze - organizm będzie miał jeszcze trochę czasu na regenerację i przygotowanie się na Fasoleczkę :)

I bardzo dobre podejście [emoji4] jeżeli jesteś w ciąży to znaczy ze organizm jest już gotowy na przyjęcie fasolki [emoji4]zobaczysz ze wszystko będzie dobrze.

@Totois30 jest na pewno dobrze. Z tymi objawami to jest tak jak przed testowaniem. Czasem coś ciągnie, czasem bolą piersi. A czasem jest długo nic i nagle wyskakują takie dwie szalone, różowe. I później jest podobnie. Zależy jaki kto ma organizm. Czasem nie czujemy tych zmian hormonalnych a czasem czujemy aż za bardzo. I w każdym przypadku jest to prawidłowe. Ja życzę Ci miłego spotkania z fasolką na usg i czuję, że takie będzie.:)

reklama
Do góry