reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@jagoda87 oj przepraszam, już kojarzę...kurcze mi za pierwszym razem też jakoś te testy nie wychodziły, a potem zaczęłam robić z rana i zaczęły wychodzić...
Poczekaj jeszcze, może masz później owu albo testy są do kitu

@kb.karola90 ale wizyta to formalnosc kochana nie martw sie, wstezymaj tano siusiu i kupuj jutro siusiui dopiero siuski na testa:) jak sie uda to bedzie super przeciez maj mial byc Twoj;) odczekalas juz swoje nie martw sie jesli udalo sie zaskoczyc to super a implatacyjnego ja nie mialam np.. @jagoda87 to zalezy od testów masz te z rossmanna? Mi sie pokazywala najmocniejsza krecha 13/14 dc ale i tak nie byla ciemna, a owu mialam 15 dc. Po tej mocnej juz bledla kreska:) ale spokojnie moze sie nagle jutro pojawic i mocniec 1 dzien i znow blednac czasem to krotko ale dobrze robic testy to wiadomo co i jak ja tak mysle chociaz 2 razy tez bylam na monitoringu, tez polecam bo wiemy na 100 pro ze pechrzyk pekl i mozna porownac z testami owu @monia_l niech nie przychodzi! Na spokojnie czekamy:)moze po weekendzie beta wtedy;)

@Totois30 czekam do poniedziałku...jak @ do poniedziałku nie przyjdzie to zrobię test...
Trochę popiłam przez tą majówkę (tzn piwo 2% :) ) ...
Co 5.minut chodzę do toalety sprawdzać ...
Do tego mam jakieś dziwne bóle podbrzusza i jajnikow...
Dostaje juz na głowę :)

@Totois30 testy w Holandii zamawiałam. No zobaczymy niby coś mnie jajniki zaczęły pobolewać... Wiec może się pojawi niedługo owulacja. Tu nie ma szans na monitoring chyba ze u polskiego lekarza ale sobie biorą 150€ za wizytę... a opinie mają kiepską

@Totois30 czekam do poniedziałku...jak @ do poniedziałku nie przyjdzie to zrobię test...
Trochę popiłam przez tą majówkę (tzn piwo 2% :) ) ...
Co 5.minut chodzę do toalety sprawdzać ...
Do tego mam jakieś dziwne bóle podbrzusza i jajnikow...
Dostaje juz na głowę :)
Haha mam tak samo co chwile chodze sprawdzac

reklama
Do góry