reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@jagoda87 oj przepraszam, już kojarzę...kurcze mi za pierwszym razem też jakoś te testy nie wychodziły, a potem zaczęłam robić z rana i zaczęły wychodzić...
Poczekaj jeszcze, może masz później owu albo testy są do kitu

@kb.karola90 ale wizyta to formalnosc kochana nie martw sie, wstezymaj tano siusiu i kupuj jutro siusiui dopiero siuski na testa:) jak sie uda to bedzie super przeciez maj mial byc Twoj;) odczekalas juz swoje nie martw sie jesli udalo sie zaskoczyc to super a implatacyjnego ja nie mialam np.. @jagoda87 to zalezy od testów masz te z rossmanna? Mi sie pokazywala najmocniejsza krecha 13/14 dc ale i tak nie byla ciemna, a owu mialam 15 dc. Po tej mocnej juz bledla kreska:) ale spokojnie moze sie nagle jutro pojawic i mocniec 1 dzien i znow blednac czasem to krotko ale dobrze robic testy to wiadomo co i jak ja tak mysle chociaz 2 razy tez bylam na monitoringu, tez polecam bo wiemy na 100 pro ze pechrzyk pekl i mozna porownac z testami owu @monia_l niech nie przychodzi! Na spokojnie czekamy:)moze po weekendzie beta wtedy;)

@Totois30 czekam do poniedziałku...jak @ do poniedziałku nie przyjdzie to zrobię test...
Trochę popiłam przez tą majówkę (tzn piwo 2% :) ) ...
Co 5.minut chodzę do toalety sprawdzać ...
Do tego mam jakieś dziwne bóle podbrzusza i jajnikow...
Dostaje juz na głowę :)

@Totois30 testy w Holandii zamawiałam. No zobaczymy niby coś mnie jajniki zaczęły pobolewać... Wiec może się pojawi niedługo owulacja. Tu nie ma szans na monitoring chyba ze u polskiego lekarza ale sobie biorą 150€ za wizytę... a opinie mają kiepską

@Totois30 czekam do poniedziałku...jak @ do poniedziałku nie przyjdzie to zrobię test...
Trochę popiłam przez tą majówkę (tzn piwo 2% :) ) ...
Co 5.minut chodzę do toalety sprawdzać ...
Do tego mam jakieś dziwne bóle podbrzusza i jajnikow...
Dostaje juz na głowę :)
Haha mam tak samo co chwile chodze sprawdzac

reklama
Do góry