Bardzo mi przykro. Pisz z nami. Dziewczyny są bardzo pomocne.Witam Was kochane... Niestety i ja straciłam maleństwo w ubiegłą sobotę.. to był 10tc, ale od tygodnia serduszko już nie bilo.. do tego był duży krwiak, który według lekarza spowodował śmierć maluszka. Ponad miesiąc leżałam odłogiem w domu i tylko do łazienki i na łóżko, aby krwiak zszedł albo się wchłonął... I co?? Maleństwo nie wytrzymało To wszystko tak boli..staram się myśleć, że tak miało być, że jeszcze będzie mi dane zostać mamą, ale wieczorami dopada lęk, ból , żal i złość:/ Dopiero 17 maja mam wizytę u swojego ginekologa żeby sprawdził co się dzieje po łyżeczkowaniu..i mam nadzieję, że nigdy już nie będę musiała tego przechodzić:/ opieka w szpitalu w tamtym czasie była tragiczna.. trauma do końca życia
reklama
agatush
Moderatorka
Witaj! Światełko dla Twojego Aniołka :-* zostan z nami. Wszystkie doskonale Cię rozumiemy. Teraz ból jest okropny i chociaż nigdy o tym nie zapomnisz, nauczysz się żyć z tą strata a za jakiś czas będziesz tuliła swoje szczęście w ramionach :-*Witam Was kochane... Niestety i ja straciłam maleństwo w ubiegłą sobotę.. to był 10tc, ale od tygodnia serduszko już nie bilo.. do tego był duży krwiak, który według lekarza spowodował śmierć maluszka. Ponad miesiąc leżałam odłogiem w domu i tylko do łazienki i na łóżko, aby krwiak zszedł albo się wchłonął... I co?? Maleństwo nie wytrzymało To wszystko tak boli..staram się myśleć, że tak miało być, że jeszcze będzie mi dane zostać mamą, ale wieczorami dopada lęk, ból , żal i złość:/ Dopiero 17 maja mam wizytę u swojego ginekologa żeby sprawdził co się dzieje po łyżeczkowaniu..i mam nadzieję, że nigdy już nie będę musiała tego przechodzić:/ opieka w szpitalu w tamtym czasie była tragiczna.. trauma do końca życia
muza_ton
Fanka BB :)
@Totois30 no właśnie u mnie to moja mama. Pisałam Wam kiedyś o jej "ogromnej" miłości do mniej. Chociażby nie wiem co i tak nigdy nie potrafi mnie wesprzeć tylko w dobijaniu mnie to jest pierwsza. I właśnie wczoraj przyjechała i jak rzekła no to w pięty poszło no ale cóż. Tak to jest.jak się kocha tylko jedno ze swoich dzieci co.jest dla mnie dziwne
Totois30
@muza_ton wooow..niezle. Moja mama jest bardzo nieporadna i duzo zawdziecza mojej pomocy, zawsze ogarnialam co trzeba..wiec u mnie troche inaczej i czasem nie traktuje mamy powaznie. to bardzo przykre ze mamy moga sie zachowywac tak jak Twoja. My wszystkie to bedziemy kochac te nasze potomstwo c'nie? no i niektorzy juz maja skarby, przynajmniej wiesz czego nie robic ale nie daj sobie krwi popsuc, niech maluch w brzuch czuje tylko dobre emocje to przyjdzie na swiat taki spokojny i usmiechniety jak nasz znajomy Kazik co to jest za grzeczny i wesoly pultas...
muza_ton
@Totois30 ja już zapowiedzialam mojemu M że jak zauważy u.mnie symptomy zachowania mamusi to ma mo pierd..nąć w łeb tak abym się na Pewno otrząsnela. Nigdy w życiu nie chcę być taką matką i pilnuje się na każdym kroku. I daj Panie Boże aby mi się to nigdy nie udzieliło.
Najgorsze że to ona w ten sam sposób jak mnie traktuje moją córcie ale jej.nie doczekanie. Nigdy nie pozwolę aby w moim dziecku zabiła poczucie własnej wartości tak jak zrobiła to ze mną. Moje dziecko nigdy nie będzie błagać o miłość. Ani jedno ani drugie.
Najgorsze że to ona w ten sam sposób jak mnie traktuje moją córcie ale jej.nie doczekanie. Nigdy nie pozwolę aby w moim dziecku zabiła poczucie własnej wartości tak jak zrobiła to ze mną. Moje dziecko nigdy nie będzie błagać o miłość. Ani jedno ani drugie.
anutka1988
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, byłam dziś u gina z wynikami hi-pa. Nawet mnie nie zbadał, stwierdził że wynik jest ok i wypisał tylko badania anty TPO i anty TG i nastraszył chorobą hashimoto (jakoś tak). A następna wizyta tadaaaaaam: 21 lipca. A przecież bez zielonego światła od lekarza nie mogę się starać o dzidzia. I bądz tu zdrowy z naszą służbą zdrowia! To ja chyba wcześniej na zawał się przekręcę..masakra
natala95
Masakra 21 lipiec Szokkk [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]Dziewczyny, byłam dziś u gina z wynikami hi-pa. Nawet mnie nie zbadał, stwierdził że wynik jest ok i wypisał tylko badania anty TPO i anty TG i nastraszył chorobą hashimoto (jakoś tak). A następna wizyta tadaaaaaam: 21 lipca. A przecież bez zielonego światła od lekarza nie mogę się starać o dzidzia. I bądz tu zdrowy z naszą służbą zdrowia! To ja chyba wcześniej na zawał się przekręcę..masakra
anutka1988
Zaciekawiona BB
Nawet nie mogę tam zadzwonić i zapytać się o wynik bo lekarz musi zinterpretować, dać też mi go nie dadzą....po prostu super...
kb.karola90
Polecam zmienić lekarza...wynik muszą Ci wydać jeśli będziesz chciała całą swoją dokumentację (przynajmniej tak mi się wydaje ). Naprawdę brak słów...Nawet nie mogę tam zadzwonić i zapytać się o wynik bo lekarz musi zinterpretować, dać też mi go nie dadzą....po prostu super...
reklama
anutka1988
Zaciekawiona BB
Też mi się tak wydaje, że powinni dać te wyniki z dokumentacją do xero. A jak nie, to w któryś piątunio zapukam ładnie do pana doktora, wejdę do niego na klęczkach i z ukłonem do pasa i poproszę łaskawie, czy przyjmie mnie jeszcze w ten dzień.Polecam zmienić lekarza...wynik muszą Ci wydać jeśli będziesz chciała całą swoją dokumentację (przynajmniej tak mi się wydaje ). Naprawdę brak słów...