reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@hona kochana moja. Przytuam cię mocno :* wiem że jest ci trudno, bo mam dokładnie tak samo... Też czuje zazdrość jak widzę koleżanki w ciąży, ten ból jest normalny... Szkoda że się z nami żegnasz, mam nadzieję że jednak do nas wrócisz, bo będziemy za tobą tęsknić :* trzymaj się kochana i ja wierzę w to że ci się uda!! :*

reklama
@hona nie mówię do widzenia, mówię do zobaczenia do kolejnego wpisu. Ja wierzę w to, że musisz się zresetować i odpocząć od forum, ale wróć do nas... Wtedy kiedy Ty będziesz na to gotowa. A może wtedy kiedy pod Twoim sercem zacznie pukac to wyczekana malutkie? Bo wierzę i wiem że prędzej czy później tak będzie. Ściskam Cię mocno :-*

@hona mam nadzieje ze szybko wrocisz do nas. Rozumiem Twoje uczucia, nie mialam o nich kiedys pojęcia, jak ciezko myslec ze tyle z nas je musi przerabiac w glowie. Zycze Ci tak naprawde zebys zaszla w upragniona ciaze:) nie tego zebys pogodzila sie z myslami ze sie ma nie udac. Chwilowo mozecie przekierowac mysli, czy mlody dostal kiedys zwierzatko? Moze to wam pozwoli nie myslec, cieszyc sie zyciem i wtedy znienacka....:*Chcialabym zebysmy wszystkie byle szczesliwe:*

@hona wiem, że to trudne strasznie. Przytulam Cię bardzo mocno. Ciąża bratowej to ciąża bratowej. Niech ma dziewczyna. Ty możesz mieć swoją własną i wierzę, że pewnego dnia właśnie tu z super newsem wpadniesz i to Ty będziesz najszczęśliwszą kobietą pod słońcem.
Jeśli potrzebujesz urlopu od forum - bierz. Odpoczywaj, resetuj myśli. A jak wrócisz czy zajrzysz to zawsze jest tu dla Ciebie miejsce.Dużo buziaków. I nie poddawaj się. A za starą babę w tyłek się należy, ale już odpuszczę tym razem. ;)

@ivvonka tulę Was mocno :) mam nadzieję, że to tylko podejrzenia, że amnio wyjdzie ok a reszta nieprawidłowości zaniknie wraz z rosnącym wiekiem ciąży :) bardzo trzymam kciuki za Was :)

@hona za Ciebie również, wyluzuj, odpuść a ciąża przyjdzie niespodziewanie :) powodzenia! Ale pamiętaj, ze jak juz sie uda to wróć i się pochwal :)

@ivvonka modlitwa zapewniona. Wierzę, ze Anioł czuwa:) bede sie modlic za Was kochana bardzo szczerze. Jestes mi bardzo bliska choć Cie nie znam w realu, ale nie raz pomyslalam, ze gdyby byli tacy ludzie, zylo by sie duuuzo lepiej. Wierze, ze Bog czuwa nad Toba i wszystko sie ulozy.:)

A ja Wam powiem tyle, ze mi sie @ spóźnia 1 dzień, ale jesten tym przerazona, bo w tym m-cu brałam antybiotyk, miałam tomografie komputerowa glowy i miałam usuwana nadzerke, normalnie jakis najgorszy pakiet zła. (Chociaz prawdopodobienstwo zajscia oceniam na 1% to stresik jest).

Dziękuję Wam bardzo. Kochane jesteście. Ja się nie poddaję. Mocno wierzę, że będzie dobrze i będę modlić się, żeby było jak najlepiej. I będzie.:)

@Totois30 amniopunkcja nie jest taka straszna, chociaż bałam się bardzo. Ból też jest do zniesienia, nie większy niż przy pobieraniu krwi. Bardziej psychika działa na niekorzyść.
I bardziej boli mnie podbrzusze od gniecenia niż brzuch od igły.
Wyniki są bardziej wiarygodne niż pappa.
Nie zapytałam o to echo serca lekarza, ale po prostu tyle informacji od niego dostałam na raz, że pojawił się u mnie taki totalny paraliż mózgowy, że jak mnie zapytali o grupę krwi to nie byłam w stanie sobie przypomnieć. Tak mnie zakręciło.

Ostatnia edycja:
reklama
@ivvonka spoko loko, to w ogole niefaszne ja se sprawdze;) tylko teraz odpoczywaj po tej amnio:) z drugiej strony jak oni sa w stanie zbadac to wszystko z plynu owodniowego jakis kosmos to jest... @gosia100 no to wszystko najgorsze juz za Tobą teraz mozna zachodzic w ciaze:) na tym etapie wszystko co piszesz nic nie szkodzi tzn nie wiem jak z ta nadzerka ale przynajmniej nie bedziesz miala problemow:) no to trzymam kciuki:) jutro tescior ?

Do góry