reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@hona kochana moja. Przytuam cię mocno :* wiem że jest ci trudno, bo mam dokładnie tak samo... Też czuje zazdrość jak widzę koleżanki w ciąży, ten ból jest normalny... Szkoda że się z nami żegnasz, mam nadzieję że jednak do nas wrócisz, bo będziemy za tobą tęsknić :* trzymaj się kochana i ja wierzę w to że ci się uda!! :*

reklama
@hona nie mówię do widzenia, mówię do zobaczenia do kolejnego wpisu. Ja wierzę w to, że musisz się zresetować i odpocząć od forum, ale wróć do nas... Wtedy kiedy Ty będziesz na to gotowa. A może wtedy kiedy pod Twoim sercem zacznie pukac to wyczekana malutkie? Bo wierzę i wiem że prędzej czy później tak będzie. Ściskam Cię mocno :-*

@hona mam nadzieje ze szybko wrocisz do nas. Rozumiem Twoje uczucia, nie mialam o nich kiedys pojęcia, jak ciezko myslec ze tyle z nas je musi przerabiac w glowie. Zycze Ci tak naprawde zebys zaszla w upragniona ciaze:) nie tego zebys pogodzila sie z myslami ze sie ma nie udac. Chwilowo mozecie przekierowac mysli, czy mlody dostal kiedys zwierzatko? Moze to wam pozwoli nie myslec, cieszyc sie zyciem i wtedy znienacka....:*Chcialabym zebysmy wszystkie byle szczesliwe:*

@hona wiem, że to trudne strasznie. Przytulam Cię bardzo mocno. Ciąża bratowej to ciąża bratowej. Niech ma dziewczyna. Ty możesz mieć swoją własną i wierzę, że pewnego dnia właśnie tu z super newsem wpadniesz i to Ty będziesz najszczęśliwszą kobietą pod słońcem.
Jeśli potrzebujesz urlopu od forum - bierz. Odpoczywaj, resetuj myśli. A jak wrócisz czy zajrzysz to zawsze jest tu dla Ciebie miejsce.Dużo buziaków. I nie poddawaj się. A za starą babę w tyłek się należy, ale już odpuszczę tym razem. ;)

@ivvonka tulę Was mocno :) mam nadzieję, że to tylko podejrzenia, że amnio wyjdzie ok a reszta nieprawidłowości zaniknie wraz z rosnącym wiekiem ciąży :) bardzo trzymam kciuki za Was :)

@hona za Ciebie również, wyluzuj, odpuść a ciąża przyjdzie niespodziewanie :) powodzenia! Ale pamiętaj, ze jak juz sie uda to wróć i się pochwal :)

@ivvonka modlitwa zapewniona. Wierzę, ze Anioł czuwa:) bede sie modlic za Was kochana bardzo szczerze. Jestes mi bardzo bliska choć Cie nie znam w realu, ale nie raz pomyslalam, ze gdyby byli tacy ludzie, zylo by sie duuuzo lepiej. Wierze, ze Bog czuwa nad Toba i wszystko sie ulozy.:)

A ja Wam powiem tyle, ze mi sie @ spóźnia 1 dzień, ale jesten tym przerazona, bo w tym m-cu brałam antybiotyk, miałam tomografie komputerowa glowy i miałam usuwana nadzerke, normalnie jakis najgorszy pakiet zła. (Chociaz prawdopodobienstwo zajscia oceniam na 1% to stresik jest).

Dziękuję Wam bardzo. Kochane jesteście. Ja się nie poddaję. Mocno wierzę, że będzie dobrze i będę modlić się, żeby było jak najlepiej. I będzie.:)

@Totois30 amniopunkcja nie jest taka straszna, chociaż bałam się bardzo. Ból też jest do zniesienia, nie większy niż przy pobieraniu krwi. Bardziej psychika działa na niekorzyść.
I bardziej boli mnie podbrzusze od gniecenia niż brzuch od igły.
Wyniki są bardziej wiarygodne niż pappa.
Nie zapytałam o to echo serca lekarza, ale po prostu tyle informacji od niego dostałam na raz, że pojawił się u mnie taki totalny paraliż mózgowy, że jak mnie zapytali o grupę krwi to nie byłam w stanie sobie przypomnieć. Tak mnie zakręciło.

Ostatnia edycja:
reklama
@ivvonka spoko loko, to w ogole niefaszne ja se sprawdze;) tylko teraz odpoczywaj po tej amnio:) z drugiej strony jak oni sa w stanie zbadac to wszystko z plynu owodniowego jakis kosmos to jest... @gosia100 no to wszystko najgorsze juz za Tobą teraz mozna zachodzic w ciaze:) na tym etapie wszystko co piszesz nic nie szkodzi tzn nie wiem jak z ta nadzerka ale przynajmniej nie bedziesz miala problemow:) no to trzymam kciuki:) jutro tescior ?

Do góry