@AgaB33 mam nadzieje,ze wyniki deda w porzadku i nie bedzie potrzeby,aby Cie hospitalizowac. Trzymam kciuki
@zosiak a Ty kiedy zaczynasz staranka, tak na serio? Bo jak na razie to nie wiem, czy sie tak jasno zdeklarowalas,ze sie staracie
@anja93 cos mi umknelo? Ja jak zwykle malo doinformowana. Wszystkiego najjjj.
@natala95 hmm, wydaje sie, ze to moze byc mozliwe, ze jest owu.
@martakratka ja chetnie przygarne te testy, skoro chcesz je odsprzedac
Dziewczynki, musze sie podzielic z Wami smutna historia. Moja siostrzenica zareczyla sie w Wigile po kilku latach zwiazku z super facetem. On skradl serca nas wszystkich, inteligentny,zabawny, zaptrzony w nia jak w obrazek. Widac bylo na odleglosc, ze kochaja sie nad zycie. Od jakichs dwoch lat mieszkali za ranica, zbierali na wspolna przyszlosc, na jakis lepszy start. Z reszta, kto tak nie robil, sama 10 lat tak zylam.Po swietach wielkanocnych we wtorek wrocili do siebie, dodam jeszcze ,ze w ten sam dzien zamowili sale na wesele. W srode rano on zginal w wypadku samochodowym
Jest nam tak strasznie przykro, nawet nie potrafie sobie wyobrazic, co ona biedna teraz czuje. Pogrzeb mamy w sobote, wszystko tyle trwalo. Ech, jakie to zycie przedziwne.
Przepraszam, ze o tym napisalam, nie smutajcie sie aby dziewczynki. Cieszmy sie z tego co mamy, doceniajmy i zyjmy jakby ten dzien mial byc naszym ostatnim.