reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@AgaB33 mam nadzieje,ze wyniki deda w porzadku i nie bedzie potrzeby,aby Cie hospitalizowac. Trzymam kciuki

@zosiak a Ty kiedy zaczynasz staranka, tak na serio? Bo jak na razie to nie wiem, czy sie tak jasno zdeklarowalas,ze sie staracie ;)

@anja93 cos mi umknelo? Ja jak zwykle malo doinformowana. Wszystkiego najjjj.:biggrin2:

@natala95 hmm, wydaje sie, ze to moze byc mozliwe, ze jest owu.

@martakratka ja chetnie przygarne te testy, skoro chcesz je odsprzedac :)

Dziewczynki, musze sie podzielic z Wami smutna historia. Moja siostrzenica zareczyla sie w Wigile po kilku latach zwiazku z super facetem. On skradl serca nas wszystkich, inteligentny,zabawny, zaptrzony w nia jak w obrazek. Widac bylo na odleglosc, ze kochaja sie nad zycie. Od jakichs dwoch lat mieszkali za ranica, zbierali na wspolna przyszlosc, na jakis lepszy start. Z reszta, kto tak nie robil, sama 10 lat tak zylam.Po swietach wielkanocnych we wtorek wrocili do siebie, dodam jeszcze ,ze w ten sam dzien zamowili sale na wesele. W srode rano on zginal w wypadku samochodowym :(:( Jest nam tak strasznie przykro, nawet nie potrafie sobie wyobrazic, co ona biedna teraz czuje. Pogrzeb mamy w sobote, wszystko tyle trwalo. Ech, jakie to zycie przedziwne.
Przepraszam, ze o tym napisalam, nie smutajcie sie aby dziewczynki. Cieszmy sie z tego co mamy, doceniajmy i zyjmy jakby ten dzien mial byc naszym ostatnim.
Mogę Ci je oddać ;) Skąd jesteś?

reklama
:yes:kwietniowe wizyty:
Anja 25.IV 15.00 dzidziusiowe
Ivvonka 25.IV 16.45 echo serca płodu
Totois 26.IV dzidziusiowe
Ivvonka 27.IV 10.00 dzidziusiowe
Marta 30.IV posłuchać serduszka
Natala 30.IV po drugie 100%, że jest ok

majowe wizyty:
Aga 7.V echo serca płodu
Membaris 10.V dzidziusiowe
Karola 22.V po zielony odblask

Ostatnia edycja:
@ivvonka skoro ciaza sie rozwija prawidlowo i mala ksiezniczka sobie tam pieknie rosnie to sie niczym nie martw, bo w ciazy to rozne kwiatki wychodza. Ja sie obawiam ze moje tsh dalej w granicy 0 ale najwazniejsze ze z dzieckiem dobrze.. Chociaz skonsultuj to z lekarzem,zobaczymy co Ci powie. Oczywiscie kazda rada na forum mile widziana :-) bo mam podobny "problem".. Ale jak widac obie narazie bez pomocy endo.ja tez zapytam na wizycie :-)

Aaa i wizyte mialam miec dzis o 17 ale z racji tego ze wypadlo mi wazne spotkanie musialam przelozyc na jutro i mam o 15. Takze Ivvonka bedziemy mialy razem :-)

Ale fajnie. Dwa dzidziolki na raz. Też jutro zapytam tego od echa serca co się robi z takimi wynikami w ciąży. Nie mój lekarz, ale jak taki speszalyst za (auć) cztery stówy to trzeba wykorzystać.
No to mała aktualizacja listy zaraz nastąpi.:) Zrobione, jest na wcześniejszej dzisiejszej stronie.

Ostatnia edycja:
Zaliczylam dzis pierwsze spotkanie z muszlą...nie ukrywam ze sie ciesze;) no i przyznam wam sie ze wizualizacja tez juz poszla w ruch pare dni temu..tak sie wzbranialam ale marzenia same sie przedzieraja przez zachowawcze myslenie. Juz za dwa dni zobacze co i jak;) strach ekscytacja i milion innych uczuc. Dobrze ze mam zajecie dzis i jutro, to jakos zleci bo chyba zaczyna sie udzielac przedwizytowy paraliz..no nic to milego dnia;)

Zaliczylam dzis pierwsze spotkanie z muszlą...nie ukrywam ze sie ciesze;) no i przyznam wam sie ze wizualizacja tez juz poszla w ruch pare dni temu..tak sie wzbranialam ale marzenia same sie przedzieraja przez zachowawcze myslenie. Juz za dwa dni zobacze co i jak;) strach ekscytacja i milion innych uczuc. Dobrze ze mam zajecie dzis i jutro, to jakos zleci bo chyba zaczyna sie udzielac przedwizytowy paraliz..no nic to milego dnia;)
Chcesz to Ci oddam trochę moich mdłości i wymiotów... Chętnie się podzielę...

@anja93 dobrze, że odłożyłam na początku miesiąca, bo chyba bym na raty teraz rozkładała. :)Ale tak jak mówisz, dla dzidziusia wszystko. Mogę nawet o chlebie i wodzie, w jednej koszulinie ciążę przechodzić, ale na lekarza i leki musi być. :)

@Totois30, @martakratka a pohaftujcie tam sobie w kącikach dumania...;) tylko nie za dużo. Góra: dwa małe pawiki dziennie.
Taka robótka ma właściwości uspokajające.;)

reklama
Najwazniejsze ze oznaki ciazowe macie, wiadomo ze sie ciaza prawidlowo rozwija nie to co u mnie: zero mdlodci,nic totalnie. Jedynie małpy brak. Chociaz teraz po polmetku juz jestem spokojna. :-)
@ivvonka haha dobre, no ale prawdziwe,dla dzidzi wszystko.. Pewnie po porodzie bedzie tak samo. Same z niejednej rzeczy pewnie zrezygnujemy na rzecz malenstwa :-D

Do góry