reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć dziewczyny. Dostałam dzisiaj wyniki Beta hcg 81,8 (dzień przed terminem okresu) i znów strach, że to może za mało.....jutro jadę na powtórkę. Czy kiedyś przyjdzie taki dzień, że nie będę się stresować??

@agab33nie lubię tego że nie masz jeszcze wyników :( ale dobrze ze juz lepiej a za wyniki dalej trzymam kciuki ;)
@<Jagoda> beta startuje od 0 także wynik 80 to wcale nie mało. Tu już były mniejsze bety i są z tego dzieci, także spokojnie :) ważny przyrost po 48h a nie sama wartość. Jak ładnie przyrasta to jest dobrze :)

@<Jagoda> Najważniejszy jest przyrost. A poziom... ja miałam ok. 30 kilka dni po terminie okresu. Tak więc spokojnie. Idź sobie jutro lub pojutrze na betę i sprawdzimy. Póki co - jest dobrze.
A co do stresu to jakby co, będziemy Cię regularnie odstresowywać.:)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny. Dostałam dzisiaj wyniki Beta hcg 81,8 (dzień przed terminem okresu) i znów strach, że to może za mało.....jutro jadę na powtórkę. Czy kiedyś przyjdzie taki dzień, że nie będę się stresować??
Piękny wynik! Ściskamy kciuki!
@ivvonka pierogi [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji85] może podeślesz do Łodzi :-D kurde chyba normalnie ukrece pierogów bo mi język w tynia cześć ciała ucieknie :-p

reklama
Do góry