reklama
Totois30
Fanka BB :)
@natala95 tak to mozliwe, poronienie generalnie fukcjonuje jak okres, oczyszcza sie macica, jesli sie ladnie oczysci normalnie jest to poczatek nowego cyklu. A poczulas czy zrobilas test? Czekacie do wizyty i w kolejnym cyklu starania czy cierpliwosc nie pozwoli poczekac? Oczywiscie warto poczekac cykl i sie zregenrowac ale sa dziewczyny ktore zachodzily od razu.
@AgaB33 mam nadzieje,ze wyniki deda w porzadku i nie bedzie potrzeby,aby Cie hospitalizowac. Trzymam kciuki
@zosiak a Ty kiedy zaczynasz staranka, tak na serio? Bo jak na razie to nie wiem, czy sie tak jasno zdeklarowalas,ze sie staracie
@anja93 cos mi umknelo? Ja jak zwykle malo doinformowana. Wszystkiego najjjj.
@natala95 hmm, wydaje sie, ze to moze byc mozliwe, ze jest owu.
@martakratka ja chetnie przygarne te testy, skoro chcesz je odsprzedac
Dziewczynki, musze sie podzielic z Wami smutna historia. Moja siostrzenica zareczyla sie w Wigile po kilku latach zwiazku z super facetem. On skradl serca nas wszystkich, inteligentny,zabawny, zaptrzony w nia jak w obrazek. Widac bylo na odleglosc, ze kochaja sie nad zycie. Od jakichs dwoch lat mieszkali za ranica, zbierali na wspolna przyszlosc, na jakis lepszy start. Z reszta, kto tak nie robil, sama 10 lat tak zylam.Po swietach wielkanocnych we wtorek wrocili do siebie, dodam jeszcze ,ze w ten sam dzien zamowili sale na wesele. W srode rano on zginal w wypadku samochodowym Jest nam tak strasznie przykro, nawet nie potrafie sobie wyobrazic, co ona biedna teraz czuje. Pogrzeb mamy w sobote, wszystko tyle trwalo. Ech, jakie to zycie przedziwne.
Przepraszam, ze o tym napisalam, nie smutajcie sie aby dziewczynki. Cieszmy sie z tego co mamy, doceniajmy i zyjmy jakby ten dzien mial byc naszym ostatnim.
@zosiak a Ty kiedy zaczynasz staranka, tak na serio? Bo jak na razie to nie wiem, czy sie tak jasno zdeklarowalas,ze sie staracie
@anja93 cos mi umknelo? Ja jak zwykle malo doinformowana. Wszystkiego najjjj.
@natala95 hmm, wydaje sie, ze to moze byc mozliwe, ze jest owu.
@martakratka ja chetnie przygarne te testy, skoro chcesz je odsprzedac
Dziewczynki, musze sie podzielic z Wami smutna historia. Moja siostrzenica zareczyla sie w Wigile po kilku latach zwiazku z super facetem. On skradl serca nas wszystkich, inteligentny,zabawny, zaptrzony w nia jak w obrazek. Widac bylo na odleglosc, ze kochaja sie nad zycie. Od jakichs dwoch lat mieszkali za ranica, zbierali na wspolna przyszlosc, na jakis lepszy start. Z reszta, kto tak nie robil, sama 10 lat tak zylam.Po swietach wielkanocnych we wtorek wrocili do siebie, dodam jeszcze ,ze w ten sam dzien zamowili sale na wesele. W srode rano on zginal w wypadku samochodowym Jest nam tak strasznie przykro, nawet nie potrafie sobie wyobrazic, co ona biedna teraz czuje. Pogrzeb mamy w sobote, wszystko tyle trwalo. Ech, jakie to zycie przedziwne.
Przepraszam, ze o tym napisalam, nie smutajcie sie aby dziewczynki. Cieszmy sie z tego co mamy, doceniajmy i zyjmy jakby ten dzien mial byc naszym ostatnim.
D
Deleted member 170039
Gość
@hona no i sie nie zdeklaruje wisze w powietrzu kochana bo nie moge ryzykowac jeslu lekarz mi nie pozwoli to by bylo igranie z zyciem. Bardzo mi przykro tak bardzo wspolczuje Twojej siostrzenicy gdy mialam 18 lat moj bliski przyjaciel zginal w wypadku samochodowym rowniez mial zaplanowany slub teraz jest moim aniolem i przychodzi do mnie we snie i ostrzega. czesto modle sie za niego i za moich bliskich zmarlych. Takie to przykre wszystko biedna dziewczyna
ivvonka
@hona Bardzo mi przykro i współczuję i jej i wszystkim, których dotknęła ta stata. Życie jest bardzo kruche.
Mam nadzieję, że pozbiera się i jeszcze ułoży sobie życie. Chociaż teraz to wydaje się być niewykonalne.
To trochę mu pokrzepieniu powiem inną historię.
Wspaniała dobra dziewczyna, kochający i cudowny chłopak, wielka miłość. Ślub. Dwóch ślicznych chłopaczków (2 i 4 lata) i jeszcze więcej miłości. Planują budowę domu. I on ginie w wypadku. Ona: załamuje się totalnie. Dziećmi opiekuje się mama, bo ona umiera z tęsknoty i cierpienia, ginie w oczach. Nie jest w stanie nic. Mijają dwa lata, próbuje się podnieść. Żyje, pracuje, ale cierpi. Poznaje mojego brata. Jest naprawdę dobrym, mądrym człowiekiem. Dziś jest dobrze. Ona uśmiecha się. Mieszkają razem z dziećmi. Tyle tam jest miłości i radości, że trzy rodziny można by obdzielić. Wiem, że nie zapomnieli, ale nawet w sytuacji, gdy gaśnie jedna gwiazda i zostaje po niej czarna pustka, rodzi się nowa i może dać nową nadzieję.
Mam nadzieję, że pozbiera się i jeszcze ułoży sobie życie. Chociaż teraz to wydaje się być niewykonalne.
To trochę mu pokrzepieniu powiem inną historię.
Wspaniała dobra dziewczyna, kochający i cudowny chłopak, wielka miłość. Ślub. Dwóch ślicznych chłopaczków (2 i 4 lata) i jeszcze więcej miłości. Planują budowę domu. I on ginie w wypadku. Ona: załamuje się totalnie. Dziećmi opiekuje się mama, bo ona umiera z tęsknoty i cierpienia, ginie w oczach. Nie jest w stanie nic. Mijają dwa lata, próbuje się podnieść. Żyje, pracuje, ale cierpi. Poznaje mojego brata. Jest naprawdę dobrym, mądrym człowiekiem. Dziś jest dobrze. Ona uśmiecha się. Mieszkają razem z dziećmi. Tyle tam jest miłości i radości, że trzy rodziny można by obdzielić. Wiem, że nie zapomnieli, ale nawet w sytuacji, gdy gaśnie jedna gwiazda i zostaje po niej czarna pustka, rodzi się nowa i może dać nową nadzieję.
Dziekuje dziewczyny. To prawda, zycie pisze przedziwne scenariusze. Jednego dnia wielka milosc, szczescie, plany na cale zycie, organizacja slubu, a druigiego wielka tragedia i organizacja pogrzebu. To straszne. Przepraszam, jakos smutno sie zrobilo. Dziekuje za piekne slowa, to pokrzepiajace.
Za to jutro opowiem Wam moj sen. Cudny, przepiekny i tak rzeczywisty, ze az nie do uwierzenia,ze to sen. Objecuje,ze bedzie weselej.
Dobranoc kochane, kolorowych snow.
Za to jutro opowiem Wam moj sen. Cudny, przepiekny i tak rzeczywisty, ze az nie do uwierzenia,ze to sen. Objecuje,ze bedzie weselej.
Dobranoc kochane, kolorowych snow.
anja93
@hona dziekuje, i jednoczesnie strssznie mi przykro. To takie smutne i niesprawiedliwe...
@ivvonka nie byłam.. Mialam niskie tzn prawie ze zerowe tsh (w lutym) i jak bylam u lekarza to stwierdzil ze jak na tamten okres ciazy takie cos jest jak najbardziej mozliwe itp ale zlecil zrobienie ft4 ktore wyszlo w normie. Dlatego u endokrynologa nie bylam :-) teraz wlasnie moze cos powie na wizycie a jak nie to pojde z ciekawosci zrobic tsh jakie jest..mam nadzieje ze podskoczylo. A czym sie martwisz?:-)
@ivvonka nie byłam.. Mialam niskie tzn prawie ze zerowe tsh (w lutym) i jak bylam u lekarza to stwierdzil ze jak na tamten okres ciazy takie cos jest jak najbardziej mozliwe itp ale zlecil zrobienie ft4 ktore wyszlo w normie. Dlatego u endokrynologa nie bylam :-) teraz wlasnie moze cos powie na wizycie a jak nie to pojde z ciekawosci zrobic tsh jakie jest..mam nadzieje ze podskoczylo. A czym sie martwisz?:-)
ivvonka
@anja93 no właśnie wszystko mi dobrze wychodzi, oprócz tego tsh, które jest znów niższe, bo 0,423, ale z kolei ft4, które było w normie, teraz wylazło poza widełki i jest 13,4 na normę 4,5-10,9 i tak (bez paniki) ale zastanawiałam się czy może tak ono sobie wzrosnąć w ciąży czy trzeba będzie ubić lekko gada.
reklama
natala95
Poczułam w testy sie nie bawie .... Ja zawsze czuje owu...@natala95 tak to mozliwe, poronienie generalnie fukcjonuje jak okres, oczyszcza sie macica, jesli sie ladnie oczysci normalnie jest to poczatek nowego cyklu. A poczulas czy zrobilas test? Czekacie do wizyty i w kolejnym cyklu starania czy cierpliwosc nie pozwoli poczekac? Oczywiscie warto poczekac cykl i sie zregenrowac ale sa dziewczyny ktore zachodzily od razu.