reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@anja93 oj człowiek dla dzieci jest naprawdę w stanie wiele poświęcić a rekompensata jest widok tych kochanych buziek uśmiechnietych. Ja to się napatrzec nie mogę.

@Totois30 ja już teraz dowierzam w tą ciążę bo ruchy czuć i brzuch mi wysadzilo tak znienacka. Wcześniej to jeździłam po tych badaniach i lekarzach ale nie specjalnie wierzyłam że to się dzieje naprawdę. Już bliżej niż dalej do tej wizyty. Będzie dobrze.

reklama
@AgaB33 jutro na pewno już będą.U mnie czasem są bardzo szybko a czasem na drugi dzień. Nie ma reguły. A trochę lepiej? Odzyskały nogi kształty pierwotne?

Głodna zrobiłam się. Pierogi wcinam. Właśnie dzwonili z przychodni, że mam potwierdzić wizytę. Mam nadzieję, że te pierogi strawię do jutra, bo się lekarz przez nie nie przebije z tym echem serca... takie dobre te pierogi...ze sklepu, ale takie dobre.

reklama
@AgaB33 No to jeszcze dwa. To już i czekanie na wyniki spokojniejsze jak lepiej.

A na spuchnięte nogi to jest dobre trzymanie nóg w górze? Bo moja kuzynka trzymała zawsze na ścianie te kończynki i mi coś tam tłumaczyła, ale nie pamiętam już, bo dawno. Ja tak któregoś razu trzymałam, bo chciałam sprawdzić co daje, ale mi tylko od ściany stopy zmarzły. :)

Do góry