reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Nie, właśnie tak to jest jak się ma komputer do luftu. Anja ma dziś imprezkę ze świeczkami i tortem
@anja93 no to 100 lat, oczywiście spokojnej drugiej połówki i szczęśliwego rozdwojenia.:-) :)

No to @anja93 wszystkiego najlepszego. Ja to przerabialam w piątek. Ja urodziny i imieniny mam w jeden dzień. I miałam nalot rodziny od strony męża. Pełna chata :-)

Tylko jak go będziesz uruchamiać to nie przekręcaj od razu pokrętła na maksymalną głośność . Ja tak zrobiłam ze słuchawkami na uszach. Aż podskoczyłam na łóżku że strachu.:)

@zosiak ale to taka profilaktyczna wizyta czy podglądanie czy jajeczko w dobrym miejscu jest?

Dziewczyny odzyskalam kości od dużych palcy stóp. Pięknie je widać. Rano jeszcze ich nie bylo. No to jeszcze 8 kostek do odzyskania :-) ale fakt że obrzęk schodzi. Uff. Oby te badania jeszcze dobre były

@AgaB33 jak mam isc na wizyte to jestem chora wiwc ciezko mi mowic o tym paralizuje mnie stres ze znowu sie przydarzy cp szpital bol nie do zniesienia no kurde takim silaczem nie jestem by to wszystko udzwignac jesli taki los ma mnie znowu czekac to nie chce w ogole zachodzic gdyby sie tak dalo... Aj musze melisy sie napic znowu a wieczorem wino obowiazkowo.

@AgaB33 @ivvonka dziekuję bejbuszki [emoji173][emoji173][emoji173] okrągle cwiercwiecze mi stuknęło, a wizyta dopiero jutro :-)
Edit: Aga wiec Tobie spoznione ale tez WSZYSTKIEGO naj naj ! I latwego tego co Cię czeka we wrzesniu :)
Wszystkiego najlepszego oraz szczęśliwego rozwiązania ... Zdrówka [emoji257][emoji257][emoji257][emoji255][emoji255][emoji255][emoji8][emoji179]

reklama
Do góry