reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@anja93 o jak ślicznie. Poklep od e-cioci. :)

@Marika92 na lipiec masz, ale Ci dobrze. Widać po brzuszku, że to już mniej niż więcej do ponoszenia, bo już ślicznie zaokrąglony. Wiedziałaś, spryciulo kiedy zajść. ;) A my, wrześniówki w te największe upały będziemy sapać jak lokomołszon. ;)
Oj będziecie spać będziecie. Kupcie sobie wiatraki, ewentualnie Miśka z zimna woda i nogi moczyc :-D , ja to przechodziłam rok temu :-D

reklama
reklama
Hahaha ja Wam powiem tak... Chyba mimo wszystko lepiej w lato, bo możecie w gaciach położyć się w domu, zapuscic wiatrak i odpoczywać niż w zimę kiedy każde najmniejsze wyjście wiąże się z tona ciuchów i wiązaniem butów co z dużym brzuszkiem łatwe nie jest :-p
Ja oficjalnie obiecuję, że ani razu nie narzeknę (jesli tak to mozecie mnie opier...) na to wiazanie butow i zimowe ubieranie z wielkim brzuchem, jeśli w sobotę usłyszę, że dzidziorek rosnie zdrowo... Tak mi dopomóż ...

Do góry