reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@natala95 ja mialam jakos po miesiacu pierwszą @ ale byla mega dziwna nazwalabym ją raczej plamieniami. Druga przyszla po 27 dniach czym mnie MEGA zaskoczyla bo moje cykle trwaly okolo 32 dni, i lało sie niemilosiernie, jakbym jakis krwotok miala doslownie, ogolnie obie te @ byly dziwne, stwierdzilam ze poczekam i zobacze jaka bedzie trzecia. Na szczescie trzeciej juz nie dostalam, ot moja historia :)

@natala95 ja mialam jakos po miesiacu pierwszą @ ale byla mega dziwna nazwalabym ją raczej plamieniami. Druga przyszla po 27 dniach czym mnie MEGA zaskoczyla bo moje cykle trwaly okolo 32 dni, i lało sie niemilosiernie, jakbym jakis krwotok miala doslownie, ogolnie obie te @ byly dziwne, stwierdzilam ze poczekam i zobacze jaka bedzie trzecia. Na szczescie trzeciej juz nie dostalam, ot moja historia :)
To te trzecie chyna z reguły nie przychodzą ;)

@natala95 ja po 28 dniach, jak przed strata...
@martakratka mam przeczucie ze bedzie pieknie pikajace serducho w sobote:) ale w razie czego poczytaj sobie historie na necie, ze często pojawia sie i pozniej, takze na spokojnie:*
Zdjecia przepiekne @Marika92 @anja93 no cuda. Jak mi sie marzy taki brzunio...przeliczylam ze wtedy u gina bylam 7+3 i nic nie bylo, dzien pozniej zaczely sie plamienia, a beta byla 16 800 z czyms a na drugi dzien 17 000 z czyms wiec wolno rosla. Jak w 4+5 mialam 2278 to chyba przeskoczyla juz tamta..zbadalabym ale za bardzo sie boje..dzis 6+5 wiec zblizam sie do momentu w ktorym wszystko sie rozpadlo, jakbym chciala zeby teraz sie ulozylo, jestem dobrej mysli, mam sporo objawow, inaczej niz wtedy, ale jakos nie moge w to wszystko uwierzyc, jak zobacze to uwierze na razie sobie marze:) @martakratka a u Ciebie co taki nastroj? Cos sie dzieje? Czy to samo bede miala za pare dni:) pewnie jo, na razie rozkoszuje sie ciaza, niech to trwa niech to trwa:)

@anja93 u mnie jest 20t4d wg ostatniego usg.
Ja dziś miałam wycieczkę do Kielc i po powrocie padlam na twarz eh... zweryfikowanie skierowania polegało na zmianie daty na dzisiejszą i znów papiery do nfz muszę dostarczyć. No naprawdę... a zamieszanie robią. No ale dużo osób się rozmyśli bo ile można. Przecież to sama mogła zmienić te daty i odesłać, na co ta wizyta? Nawet ciąży nie zauważyła (ubralam się tak aby nie rzucala się w oczy), nawet nie spytała o zdrowie ani czy nadal potrzebuje. Eh...

@Totois30 ja to do tej pory mam taki stan że nie wierzę że faktycznie się udało. Teraz czuć ruchy i tak.jakoś łatwiej uwierzyć. Ogólnie po każdej wizycie dziwi mnie że faktycznie jestem w ciąży i wszystko jest dobrze. Takie mam niedowierzanie że szok.

@martakratka będzie dobrze. Nic się nie martw.

@natala95 ja dostałam@ po 28dniach czyli wg normalnego cyklu.

@natala95 ja po 28 dniach, jak przed strata...
@martakratka mam przeczucie ze bedzie pieknie pikajace serducho w sobote:) ale w razie czego poczytaj sobie historie na necie, ze często pojawia sie i pozniej, takze na spokojnie:*
Zdjecia przepiekne @Marika92 @anja93 no cuda. Jak mi sie marzy taki brzunio...przeliczylam ze wtedy u gina bylam 7+3 i nic nie bylo, dzien pozniej zaczely sie plamienia, a beta byla 16 800 z czyms a na drugi dzien 17 000 z czyms wiec wolno rosla. Jak w 4+5 mialam 2278 to chyba przeskoczyla juz tamta..zbadalabym ale za bardzo sie boje..dzis 6+5 wiec zblizam sie do momentu w ktorym wszystko sie rozpadlo, jakbym chciala zeby teraz sie ulozylo, jestem dobrej mysli, mam sporo objawow, inaczej niz wtedy, ale jakos nie moge w to wszystko uwierzyc, jak zobacze to uwierze na razie sobie marze:) @martakratka a u Ciebie co taki nastroj? Cos sie dzieje? Czy to samo bede miala za pare dni:) pewnie jo, na razie rozkoszuje sie ciaza, niech to trwa niech to trwa:)
Nic sie nie dzieje, po prostu strasznie sie boję...

@anja93 u mnie jest 20t4d wg ostatniego usg.
Ja dziś miałam wycieczkę do Kielc i po powrocie padlam na twarz eh... zweryfikowanie skierowania polegało na zmianie daty na dzisiejszą i znów papiery do nfz muszę dostarczyć. No naprawdę... a zamieszanie robią. No ale dużo osób się rozmyśli bo ile można. Przecież to sama mogła zmienić te daty i odesłać, na co ta wizyta? Nawet ciąży nie zauważyła (ubralam się tak aby nie rzucala się w oczy), nawet nie spytała o zdrowie ani czy nadal potrzebuje. Eh...

@Totois30 ja to do tej pory mam taki stan że nie wierzę że faktycznie się udało. Teraz czuć ruchy i tak.jakoś łatwiej uwierzyć. Ogólnie po każdej wizycie dziwi mnie że faktycznie jestem w ciąży i wszystko jest dobrze. Takie mam niedowierzanie że szok.

@martakratka będzie dobrze. Nic się nie martw.

@natala95 ja dostałam@ po 28dniach czyli wg normalnego cyklu.
Jakos mam inne przeczucia.

@martakratka ej ej ej zadnych innych przeczuc, po prostu czekaj:) wierz w kropka i po prostu czekaj:) co ja za tydz bede gadac ciekawe:D pisalas o okropnym stanie psychicznym a to po prostu po ivonkowemu czas ciazowy sie wlaczyl i ciezko wyczekac do wizyty...rosumie rosumie, my tu wierzymy ze bedzie dobrze, mi zakazywalas zlych przeczuc, to i ja zakazuje, bedzie dobrze :) @AgaB33 aaa to tak dziala z tym niedowierzaniem, rozumiem, jak wszystko bedzie dobrze, czuje ze bedzie u mnie to samo:)
Edit. Jakos na razie sie mniej martwie, po prostu przypomniało mi sie ze sobie mowilam ze jak teraz zajde w ciaze to nie pojde szybko na usg i bede sie po prostu cieszyć ze jestem w ciazy:)zobaczymy przed wizyta jak bede gadac, bede starala sie o niej po prostu nie myślec:) a ten tydzien mam naprawde dobry psychicznie:)

A no to idziemy wszystkie leb w leb, chyba najblizej mi osobiscie do ivvonki :-D @AgaB33 na tym etapie jak sie zalozy luzne ciuchy to ktos kto nie wie, sie nie domysli jeszcze o ciazy :-) eh ale przynajmniej mialas wycieczke :-)
@Totois30 nadyć dziołszko niedlugo bedziesz miala brzusio,niedlugo :*

reklama
@natala95 nie bój się, będzie dobrze :) daj znać po wizycie ;)
@Monia M jak tam u ciebie samopoczucie??
Roki nic nie pisałam bo u Was tak przyjemnie, wybór imion, dolegliwości ciążowe. Nie chciałam psuć:) miałam kryzys dwa dni temu, snułam się po kątach z chusteczkami. Wciąż bardzo cierpię. Dziś byłam chwilę w pracy, widzę, że niektórzy nie potrafią ze mną rozmawiać. I ja z nimi narazie też nie. Nie było by mnie tam ale zawiozłam l-4. Narazie biorę leki, które mnie wyciszają. I pomału udaję, wypieram z psychiki ostatnie zdarzenia.

Do góry