reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
wrzucam na otuche :-) spoznione ale jest :-D
sketch-1524156555824.png

Załączniki

• sketch-1524156555824.png
    sketch-1524156555824.png
    267,3 KB · Wyświetleń: 127
trzeba tu trochę rozchmurzyć jedną taką zestresowaną duszyczkę, ale pewnie ładnie byś wyglądała, rozwiane włosy, jeszcze jakaś kiecka romantiko, wianek kwietny i na boska... oczywiście jak to nie miejski trawnik, bo tam lepiej nie pląsać nawet w butach ;)

@martakratka a tak w ogóle musi to być całkiem ludzka lekarka, bo niektórzy to: bardzo mi przykro, ale nie ma miejsca. Następny wolny termin proponuję za sto lat czasu ciążowego...
Hahaha :) az sobie wyobrazilam te rozwiane wlosy :) Lekarka, to bardzo dobra znajoma mojej kolezanki, to pewnie dlatego udalo sie jej mnie wcisnąć ;) ale kobitka jest ekstra wiec się jej trzymam...

@anja93 o jak ślicznie. Poklep od e-cioci. :)

@Marika92 na lipiec masz, ale Ci dobrze. Widać po brzuszku, że to już mniej niż więcej do ponoszenia, bo już ślicznie zaokrąglony. Wiedziałaś, spryciulo kiedy zajść. ;) A my, wrześniówki w te największe upały będziemy sapać jak lokomołszon. ;)

@ivvonka oj wiedziałam nie wiedziałam, wyszło dobrze :D początek lipca i jeszcze całe piękne wakacje już bez brzuszka :) to fakt że upały na pewno będą dla was najgorsze, sama widzę jak się czuje teraz kiedy w dzień temperatura dochodzi do 25 st czasami, dyszę jak stara :D mimo że brzuch nie jakiś ogromny no ale.. Ja też miniaturka :D ale kształt brzucha mam typowo jak piłka :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry