reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
wrzucam na otuche :-) spoznione ale jest :-D
sketch-1524156555824.png

Załączniki

• sketch-1524156555824.png
    sketch-1524156555824.png
    267,3 KB · Wyświetleń: 123
trzeba tu trochę rozchmurzyć jedną taką zestresowaną duszyczkę, ale pewnie ładnie byś wyglądała, rozwiane włosy, jeszcze jakaś kiecka romantiko, wianek kwietny i na boska... oczywiście jak to nie miejski trawnik, bo tam lepiej nie pląsać nawet w butach ;)

@martakratka a tak w ogóle musi to być całkiem ludzka lekarka, bo niektórzy to: bardzo mi przykro, ale nie ma miejsca. Następny wolny termin proponuję za sto lat czasu ciążowego...
Hahaha :) az sobie wyobrazilam te rozwiane wlosy :) Lekarka, to bardzo dobra znajoma mojej kolezanki, to pewnie dlatego udalo sie jej mnie wcisnąć ;) ale kobitka jest ekstra wiec się jej trzymam...

@anja93 o jak ślicznie. Poklep od e-cioci. :)

@Marika92 na lipiec masz, ale Ci dobrze. Widać po brzuszku, że to już mniej niż więcej do ponoszenia, bo już ślicznie zaokrąglony. Wiedziałaś, spryciulo kiedy zajść. ;) A my, wrześniówki w te największe upały będziemy sapać jak lokomołszon. ;)

@ivvonka oj wiedziałam nie wiedziałam, wyszło dobrze :D początek lipca i jeszcze całe piękne wakacje już bez brzuszka :) to fakt że upały na pewno będą dla was najgorsze, sama widzę jak się czuje teraz kiedy w dzień temperatura dochodzi do 25 st czasami, dyszę jak stara :D mimo że brzuch nie jakiś ogromny no ale.. Ja też miniaturka :D ale kształt brzucha mam typowo jak piłka :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry