reklama
martakratka
Fanka BB :)
Hahaha az sobie wyobrazilam te rozwiane wlosy Lekarka, to bardzo dobra znajoma mojej kolezanki, to pewnie dlatego udalo sie jej mnie wcisnąć ale kobitka jest ekstra wiec się jej trzymam...trzeba tu trochę rozchmurzyć jedną taką zestresowaną duszyczkę, ale pewnie ładnie byś wyglądała, rozwiane włosy, jeszcze jakaś kiecka romantiko, wianek kwietny i na boska... oczywiście jak to nie miejski trawnik, bo tam lepiej nie pląsać nawet w butach
@martakratka a tak w ogóle musi to być całkiem ludzka lekarka, bo niektórzy to: bardzo mi przykro, ale nie ma miejsca. Następny wolny termin proponuję za sto lat czasu ciążowego...
martakratka
Sliczny brzusiowrzucam na otuche :-) spoznione ale jest
Zobacz załącznik 848426
martakratka
Na 4 - 9 lipca@Marika92 - kurcze jak ten czas leci... To na kiedy Ty termin masz?
ivvonka
@ivvonka oj wiedziałam nie wiedziałam, wyszło dobrze początek lipca i jeszcze całe piękne wakacje już bez brzuszka to fakt że upały na pewno będą dla was najgorsze, sama widzę jak się czuje teraz kiedy w dzień temperatura dochodzi do 25 st czasami, dyszę jak stara mimo że brzuch nie jakiś ogromny no ale.. Ja też miniaturka ale kształt brzucha mam typowo jak piłka
Ostatnia edycja:
reklama