reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Kikiriki2000 wspolczuje, ale kazda z nas przez to przechodzila, ja w pazdzierniku w prawie 9tygodniu..tez bylo ciezko ale jak widac trzeba sie cieszyc tym co jest teraz ja mam termin na 5-go:-). Plec juz znasz? Ruchy czujesz? Nowe zycie rosnie teraz trzeba myslec tylko o nim i zamknac tamten rozdzial :*
Płeć jeszcze nie znam za 2 tygodnie idę na kontrolę to może się dowiem.Nawet nie pytałam gina o to jest mi wszystko jedno ,najważniejsze by wszystko było dobrze i zdrowo.Ruchy czuje i to mnie uspokaja .Ale w poprzedniej ciąży też czułam łaskotanie.W Poniedziałek byłam wtedy na kontroli zapewniali mnie że wszystko, ok że nie mam się przejmować krwawieniami które były 8 tygodni!!!!nawet mnie nie zbadali ,szyjki ,moczu cokolwiek. .w środę odeszły mi normalnie wody i stało najgorsze.Teraz obecnie jestem spokojniejsza wiem że chociaż ginekolog mnie zbada w Polsce Myśle pozytywnie ,trzeba żyć dalej :)

@Kikiriki2000 no sporo przeszłaś, sporo. Dobrze, że już to co najgorsze za Tobą i że masz teraz porządną opiekę i według mnie jak najbardziej realną szansę na szczęśliwe zakończenie z maleństwem w objęciach.

Wiesz to okropne zdarzenia mnie czegoś nauczyły np pokory ,nadzieji ,cierpliwości i radości z życia z tego by się cieszyć z niego.Dużo przeszłam to prawda , wiadomo dla każdego jest to indywidualne przeżycie i jego intensywność :)

Dokładnie, chociaż to bardzo kosztowny sprawdzian z życia. Życzę Ci żeby tej nadziei i siły było z dnia na dzień jeszcze więcej i żebyś we wrześniu nam tu wkleiła takie słodkie zdjęcie bobaska. :)

reklama
trzeba tu trochę rozchmurzyć jedną taką zestresowaną duszyczkę, ale pewnie ładnie byś wyglądała, rozwiane włosy, jeszcze jakaś kiecka romantiko, wianek kwietny i na boska... oczywiście jak to nie miejski trawnik, bo tam lepiej nie pląsać nawet w butach ;)

@martakratka a tak w ogóle musi to być całkiem ludzka lekarka, bo niektórzy to: bardzo mi przykro, ale nie ma miejsca. Następny wolny termin proponuję za sto lat czasu ciążowego...

Do góry