ivvonka
Fanka BB :)
@martakratka, i niech tak się stanie. Klepnięte.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Amen@martakratka, i niech tak się stanie. Klepnięte.
@ivvonka , @ivvonka, @ivvonka no dawaj. Nie daj sie juz prosićDzieki dziewczyny :-) wlasnie te z wrzesnia beda mialy cale lato z zadyszką :-) ale da sie przezyc
Te ktore na poczatku drogi tez beda takie mialy zleci jak z bicza strzelil, a te ktore swiezo po stracie..Wam tez sie uda, tak jak nam. :-) :*
I predzej czy pozniej kazda wrzuci tutaj zdjecie brzuszka!! ❤
Ps. @ivvonka dawaj swoj
Zapisuje i zapamiętujeJa oficjalnie obiecuję, że ani razu nie narzeknę (jesli tak to mozecie mnie opier...) na to wiazanie butow i zimowe ubieranie z wielkim brzuchem, jeśli w sobotę usłyszę, że dzidziorek rosnie zdrowo... Tak mi dopomóż ...
Ja krwawilam 6 tyg. Pierwszy @ dostalam po mniej wiecej tygodniu od skonczenia plamien. Trwal 2 dni, caly ten cykl 20. Potem @ juz normalny ale mega bolacy no i teraz juz 3 nie dostalam.Kobietki a po jakim czasie od poronienia mieliście pierwsze @
Ja to zapamiętuję - juz sie nie wykpiszDobra, ja już w łóżku, ale jutro spróbuję się zmobilizować, chociaż zdjęcia to dla mnie ciężki temat, łoj ciężki.
@natala95 coś ok. miesiąca, ale od zabiegu.