reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@martakratka emocje na pewno ogromne, ale zobacz: beta jest super, leki już bierzesz, plamień nie ma. Jest w porzo:)

@natala95 tym szukaniem to bym się nie sugerowała, bo mógł jeszcze sprawdzać czy się nie pomylili w diagnozie. To też się zdarza. No chyba, że zaczął szukać, a później powiedział coś w stylu: co ja mundry robię?
Powiem szczerze ze tez miałam nadzieję ze jednak na IP się pomylili no ale niestety jednak nie było pomyłki

reklama
No to w trzy idziemy leb w leb :-) chyba ze Agab33 przypomni ktory jej tam tydz wypada :-)
@Kikiriki2000 witam sie z Toba, tutaj wrzesniowek duzo :-) a na ktorego masz termin? Ja tutaj od samego poczatku po stracie jestem i jakos lzej bylo mi przez to przejsc a teraz juz 21tydz :-)

@martakratka emocje na pewno ogromne, ale zobacz: beta jest super, leki już bierzesz, plamień nie ma. Jest w porzo:)

@natala95 tym szukaniem to bym się nie sugerowała, bo mógł jeszcze sprawdzać czy się nie pomylili w diagnozie. To też się zdarza. No chyba, że zaczął szukać, a później powiedział coś w stylu: co ja mundry robię?
W okropnym stanie psychicznym jestem ostatnio. Niech juz bedzie ta sobota...

@Kikiriki2000 no to już duży plus i wsparcie dla maluszka. Ja też biorę od samego początku i jak na razie ładnie się toczę przez kolejne tygodnie.

Ja to różnie wiesz .Mam dodatkowo dyskopatie więc zaczynają mnie plecy bolec. W dodatku na ostatnim badaniu miałam jakiegoś skrzepa w szyjce, lekarz kazał mi się oszczędzać.Mam nadzieje że to nic groźnego :( .Jestem dobrej myśli.

@martakratka, no ja bym się zdziwiła jakbyś teraz radośnie pląsała wśród traw. ;) Wszystkie po kolei z naszej czwórki w zimę trząsłyśmy portkami ze strachu przed usg i Ty nas uspokajałaś, że nie ma po co. No to teraz, ja Cię uspokajam: będzie dobrze kochana, będzie.:)

No to w trzy idziemy leb w leb :-) chyba ze Agab33 przypomni ktory jej tam tydz wypada :-)
@Kikiriki2000 witam sie z Toba, tutaj wrzesniowek duzo :-) a na ktorego masz termin? Ja tutaj od samego poczatku po stracie jestem i jakos lzej bylo mi przez to przejsc a teraz juz 21tydz :-)
Ja mam na 20 września termin.
Ja to po stracie miałam depresję zamknęłam się w sobie ,jeszcze mnie nie łyżeczkowali bo uznali ze to naturalne ma się wyczyścić dostałam krwotok straciłam 3.5 litra krwi byłam prawie na tamtym świecie. Teraz jestem w Polsce i jestem spokojniejsza jakoś.Ciężko było dopiero teraz otwieram się na nowo.

@Kikiriki2000 wspolczuje, ale kazda z nas przez to przechodzila, ja w pazdzierniku w prawie 9tygodniu..tez bylo ciezko ale jak widac trzeba sie cieszyc tym co jest teraz ja mam termin na 5-go:-). Plec juz znasz? Ruchy czujesz? Nowe zycie rosnie teraz trzeba myslec tylko o nim i zamknac tamten rozdzial :*

reklama
Do góry