reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@martakratka emocje na pewno ogromne, ale zobacz: beta jest super, leki już bierzesz, plamień nie ma. Jest w porzo:)

@natala95 tym szukaniem to bym się nie sugerowała, bo mógł jeszcze sprawdzać czy się nie pomylili w diagnozie. To też się zdarza. No chyba, że zaczął szukać, a później powiedział coś w stylu: co ja mundry robię?
Powiem szczerze ze tez miałam nadzieję ze jednak na IP się pomylili no ale niestety jednak nie było pomyłki

reklama
No to w trzy idziemy leb w leb :-) chyba ze Agab33 przypomni ktory jej tam tydz wypada :-)
@Kikiriki2000 witam sie z Toba, tutaj wrzesniowek duzo :-) a na ktorego masz termin? Ja tutaj od samego poczatku po stracie jestem i jakos lzej bylo mi przez to przejsc a teraz juz 21tydz :-)

@martakratka emocje na pewno ogromne, ale zobacz: beta jest super, leki już bierzesz, plamień nie ma. Jest w porzo:)

@natala95 tym szukaniem to bym się nie sugerowała, bo mógł jeszcze sprawdzać czy się nie pomylili w diagnozie. To też się zdarza. No chyba, że zaczął szukać, a później powiedział coś w stylu: co ja mundry robię?
W okropnym stanie psychicznym jestem ostatnio. Niech juz bedzie ta sobota...

@Kikiriki2000 no to już duży plus i wsparcie dla maluszka. Ja też biorę od samego początku i jak na razie ładnie się toczę przez kolejne tygodnie.

Ja to różnie wiesz .Mam dodatkowo dyskopatie więc zaczynają mnie plecy bolec. W dodatku na ostatnim badaniu miałam jakiegoś skrzepa w szyjce, lekarz kazał mi się oszczędzać.Mam nadzieje że to nic groźnego :( .Jestem dobrej myśli.

@martakratka, no ja bym się zdziwiła jakbyś teraz radośnie pląsała wśród traw. ;) Wszystkie po kolei z naszej czwórki w zimę trząsłyśmy portkami ze strachu przed usg i Ty nas uspokajałaś, że nie ma po co. No to teraz, ja Cię uspokajam: będzie dobrze kochana, będzie.:)

No to w trzy idziemy leb w leb :-) chyba ze Agab33 przypomni ktory jej tam tydz wypada :-)
@Kikiriki2000 witam sie z Toba, tutaj wrzesniowek duzo :-) a na ktorego masz termin? Ja tutaj od samego poczatku po stracie jestem i jakos lzej bylo mi przez to przejsc a teraz juz 21tydz :-)
Ja mam na 20 września termin.
Ja to po stracie miałam depresję zamknęłam się w sobie ,jeszcze mnie nie łyżeczkowali bo uznali ze to naturalne ma się wyczyścić dostałam krwotok straciłam 3.5 litra krwi byłam prawie na tamtym świecie. Teraz jestem w Polsce i jestem spokojniejsza jakoś.Ciężko było dopiero teraz otwieram się na nowo.

@Kikiriki2000 wspolczuje, ale kazda z nas przez to przechodzila, ja w pazdzierniku w prawie 9tygodniu..tez bylo ciezko ale jak widac trzeba sie cieszyc tym co jest teraz ja mam termin na 5-go:-). Plec juz znasz? Ruchy czujesz? Nowe zycie rosnie teraz trzeba myslec tylko o nim i zamknac tamten rozdzial :*

reklama
Do góry