reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochane, bylam jeszcze na zakupach (obiecalam sobie ze jak poznam plec kupie skapetusie zgodne z plcia i tak oznajmie tą informacje mezowi,ktory jest w pracy i nie moze sie skupic bo czeka na info a ja przez tel mu nie powiedzialam :-D ) potem wrocilam, zjadlam kolacje i wlasnie siadam i Wam piszę ! A wiec będzie synuś mamusi!!! Jejku ciesze sie bardzo! A maz bedzie w 7 niebie ! :-D @Marika92 wiec żólwik! :)
Narazie wszystko dobrze, rusza sie pieknie i minki robi :-) wiec narazie 1:1 @ivvonka! Teraz @membaris! :)

@paulabraczo12 dla mnie to juz jakis zalążek drugiej kreseczki jest. Ale czad ze tak pomalu sie rozrastamy :-) trzymam kciuki!

reklama
@anja93 super :) chłopaki są fajne :) niech zdrowo rośnie :) na mojego w końcu idę podglądnąć w pon :)

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Kochane, bylam jeszcze na zakupach (obiecalam sobie ze jak poznam plec kupie skapetusie zgodne z plcia i tak oznajmie tą informacje mezowi,ktory jest w pracy i nie moze sie skupic bo czeka na info a ja przez tel mu nie powiedzialam :-D ) potem wrocilam, zjadlam kolacje i wlasnie siadam i Wam piszę ! A wiec będzie synuś mamusi!!! Jejku ciesze sie bardzo! A maz bedzie w 7 niebie ! :-D @Marika92 wiec żólwik! :)
Narazie wszystko dobrze, rusza sie pieknie i minki robi :-) wiec narazie 1:1 @ivvonka! Teraz @membaris! :)

@paulabraczo12 dla mnie to juz jakis zalążek drugiej kreseczki jest. Ale czad ze tak pomalu sie rozrastamy :-) trzymam kciuki!
Gratuluje synusia :) niech zdrowo rośnie :)

@anja93 SUPER !!! :D gratulacje :) najważniejsze że wszystko jest dobrze i maluszek rośnie zdrowo.
No właśnie @ivvonka dzień odpoczynku i moja kolej w końcu:) juz się nie mogę doczekać, mam nadzieję że moje maleństwo też będzie wiedziało co robić podczas usg :D ciekawe czy się sprawdzi moje przeczucie.
To mamy 1:1 :)

1:1 nie potrwa dlugo, juz 5-go bedzie 2:1 a pozniej czekamy na Ciebie @AgaB33 :)
@Marika92 no jasne ze chlopczyki fajne, ja sie bardzo ciesze a juz nie moge sie doczekac reakcji mojego meza :-D pamietam Twoje poczatki a tu juz taki okazaly brzuszek :*
@ivvonka imienia jako tako wybranego jeszcze nie mamy, chociaz ja mam pare typow ale to mi sie jeszcze pewnie zmieni. :) Jest ogromny wybor ciezko bedzie sie zdecydowac, a Ty kochana masz juz imie dla ksiezniczki?

@anja93 a który tydzień u ciebie? :) no sama zaraz będziesz pewnie taki miała [emoji14] teraz wlansie mam etap że wyskoczył [emoji14]

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Dziekuje Wam kochane za rady wszystkie:* clexane dostalam na szczescie w kolejnej aptece ale @AgaB33 dopieri zaraz zrobie pierwszy zastrzyk no nic to..wczoraj obiecalam ze orzez poltorej godz popilnuje Kazia, jak iego rodzice i moj M beda trenowac, na szczescie spal bo oczywiscie bylo mi tak niedobrze i bolala mnie glowa:( przed 22 wrzucilam sie do wyrka i dopiero teraz mycie...caly dzien mnie wczoraj mdlilo, dzis ledwo wody sie napilam i znow mnie mdli..ciesze sie ale boje ze za duzo tego i ta glowa boli.
MOZNA jakies przeciwbolowe w ciazy?
W ogole to moj gin mnie wbil w ziemie. Mowi taka beta to na pewno nie 32 dc. Ja mu opowiadam ze ostatnio mialam taki skapy okres i dlatego teraz bylam pewna ze sie spoznia i ze nie ciaza a on no bo pewnie juz Pani byla w ciazy.. A ja nie-e bo robilam test tydz temu i bialy( swoja droge dobrze ze zrobilam ten test bo teraz bym sie bala ze mam juz nieprawidlowa ciaze) a on mowi ze to niemozliwe taka beta a ja mu mowie ze mam kolezanki;) i mialy wyzsza w 32dc :D a on no tak, tak. No i mi zrobil usg! i widac pecherzych mowi ze ladny. Za tydz mam przyjsc i zobaczymy czy rosnie...jakbym nie zrobila tego testu to bym sie bała a tak to pewnie superszybka dzidzia;) nie no na spokojnie, jeszcze sobie nic nie wizualizuje.kurde ale wystrzlila mi ta ciaza mam nadzieje ze ladnie pojdzie. Zaraz zastrzyk:) @anja93 super ze chlopiec!:*

Do góry