reklama
@kari21 Cudne wieści! Oby szczęśliwie do końca 40tc. Ja bym tylko zasłoniła swoje dane osobowe (imię, nazwisko, data urodzenia) - po co ma nas ktoś szpiegować ;-)
@Totois30 I ty się w końcu doczekałaś! Gratulacje! Czekamy na zdjęcie kropka ;-)
@anja93 A jakie imiona typujesz? Ja miałam duże trudności z wyborem imienia dla synka. W zasadzie prawie do porodu nie byłam pewna.
@monia_l @martakratka Trzymam kciuki za Wasze dwie kreseczki! @monia_l A może to plamienie implantacyjne było? Ty lepiej z rana test powtórz
@Totois30 I ty się w końcu doczekałaś! Gratulacje! Czekamy na zdjęcie kropka ;-)
@anja93 A jakie imiona typujesz? Ja miałam duże trudności z wyborem imienia dla synka. W zasadzie prawie do porodu nie byłam pewna.
@monia_l @martakratka Trzymam kciuki za Wasze dwie kreseczki! @monia_l A może to plamienie implantacyjne było? Ty lepiej z rana test powtórz
membaris
Fanka BB :)
@nafoczka u mnie termin na wrzesień z OM na 8 września a z USG na 2 jutro kończę 18 tydzień i mam wizytę także może jakiś konkretniejszy ten termin będzie. Na początku września chciałabym być już po bo moja córcia idzie do pierwszej klasy i chciałabym z nią być wtedy w domu
anja93
Dzisiaj skonczylam 18 tydzien. Czyli jutro 18+1 to poleci 19.. A dopiero co robilam test. :-) czas tak szybko leci,no brzuszek juz mam..jedyne pasujące spodnie to legginsy. To u Ciebie juz ostatecznie Maksiu? Czy jeszcze masz jakies dylematy? :-)@anja93 a który tydzień u ciebie? no sama zaraz będziesz pewnie taki miała [emoji14] teraz wlansie mam etap że wyskoczył [emoji14]
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
@ivvonka halllo!! Pytalam czy wybralas juz imie
@witch84 hm no wstepnie podobaja mi sie m.in Milosz,Gabriel czy Mikolaj :-) ale to pewnie sie jeszcze ho ho sto razy zmieni :-)
Myślę że raczej już Maks zostanie już każdy tak do niego mówi a dziś tak mnie kopie po pęcherzu że aż boli.. Widać że silny chłop [emoji14] no leci czas leci już 19t u ciebie ) super u mnie leci 27Dzisiaj skonczylam 18 tydzien. Czyli jutro 18+1 to poleci 19.. A dopiero co robilam test. :-) czas tak szybko leci,no brzuszek juz mam..jedyne pasujące spodnie to legginsy. To u Ciebie juz ostatecznie Maksiu? Czy jeszcze masz jakies dylematy? :-)
@ivvonka halllo!! Pytalam czy wybralas juz imie
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
U mnie termin na 17 pazdziernik
reklama
membaris
@witch84 tak wiem że powinnam się trzymać tego terminu. Zobaczymy jak to będzie, dziecko samo zdecyduje kiedy gdzie i jak ale mam nadzieję że posłucha mamusi i wyjdzie do nas pod koniec sierpnia
@anja93 dopiero wszystkie testowałyśmy, a tu już tyle czasu minęło pamiętam że krótko po tym jak ja się pojawiłam na tym forum to właśnie @Marika92 zobaczyła swoje dwie kreseczki
@anja93 dopiero wszystkie testowałyśmy, a tu już tyle czasu minęło pamiętam że krótko po tym jak ja się pojawiłam na tym forum to właśnie @Marika92 zobaczyła swoje dwie kreseczki