reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jak obiecalam, daje kochane znac. U nas wszystko dobrze, rowny 12 tydz dzidziola :)
1522836943-7f074c22b2b44321-aaaaaa.jpeg
pięknie :) to kiedy rodzimy?
@membaris @gabrika ?
tzn. mój test nawet jak go dam pod lampe UV to i tak bialy bedzie :p kto zakropkowany i kogo gonie?

reklama
@kari21 Cudne wieści! Oby szczęśliwie do końca 40tc. Ja bym tylko zasłoniła swoje dane osobowe (imię, nazwisko, data urodzenia) - po co ma nas ktoś szpiegować ;-)

@Totois30 I ty się w końcu doczekałaś! Gratulacje! Czekamy na zdjęcie kropka ;-)

@anja93 A jakie imiona typujesz? Ja miałam duże trudności z wyborem imienia dla synka. W zasadzie prawie do porodu nie byłam pewna.

@monia_l @martakratka Trzymam kciuki za Wasze dwie kreseczki! @monia_l A może to plamienie implantacyjne było? Ty lepiej z rana test powtórz :)

pięknie :) to kiedy rodzimy?
@membaris @gabrika ?
tzn. mój test nawet jak go dam pod lampe UV to i tak bialy bedzie :p kto zakropkowany i kogo gonie?
@nafoczka u mnie termin na wrzesień z OM na 8 września a z USG na 2 :) jutro kończę 18 tydzień i mam wizytę także może jakiś konkretniejszy ten termin będzie. Na początku września chciałabym być już po bo moja córcia idzie do pierwszej klasy i chciałabym z nią być wtedy w domu

@membaris Najpewniejszy termin jest z pierwszego USG prenatalnego (tego pomiędzy 11 a 14tc) i tego terminu powinnaś się trzymać. Potem dzieci rosną w różnym tempie i pomiary nie są już aż tak wiarygodne (odnośnie terminu porodu).

@anja93 a który tydzień u ciebie? :) no sama zaraz będziesz pewnie taki miała [emoji14] teraz wlansie mam etap że wyskoczył [emoji14]

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzisiaj skonczylam 18 tydzien. Czyli jutro 18+1 to poleci 19.. A dopiero co robilam test. :-) czas tak szybko leci,no brzuszek juz mam..jedyne pasujące spodnie to legginsy. To u Ciebie juz ostatecznie Maksiu? Czy jeszcze masz jakies dylematy? :-)
@ivvonka halllo!! Pytalam czy wybralas juz imie :p
@witch84 hm no wstepnie podobaja mi sie m.in Milosz,Gabriel czy Mikolaj :-) ale to pewnie sie jeszcze ho ho sto razy zmieni :-)

Dzisiaj skonczylam 18 tydzien. Czyli jutro 18+1 to poleci 19.. A dopiero co robilam test. :-) czas tak szybko leci,no brzuszek juz mam..jedyne pasujące spodnie to legginsy. To u Ciebie juz ostatecznie Maksiu? Czy jeszcze masz jakies dylematy? :-)
@ivvonka halllo!! Pytalam czy wybralas juz imie :p
Myślę że raczej już Maks zostanie :) już każdy tak do niego mówi :o a dziś tak mnie kopie po pęcherzu że aż boli.. Widać że silny chłop [emoji14] no leci czas leci już 19t u ciebie :)) super :) u mnie leci 27 ;)

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@witch84 tak wiem że powinnam się trzymać tego terminu. Zobaczymy jak to będzie, dziecko samo zdecyduje kiedy gdzie i jak :D ale mam nadzieję że posłucha mamusi i wyjdzie do nas pod koniec sierpnia ;)
@anja93 dopiero wszystkie testowałyśmy, a tu już tyle czasu minęło :) pamiętam że krótko po tym jak ja się pojawiłam na tym forum to właśnie @Marika92 zobaczyła swoje dwie kreseczki :)

Do góry