reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@AgaB33 a orientujesz sie czy neoparin bez problemu zamiennie? Bo u mnie clexane niedostepny i nie wiem jakie jest podejscie do neoparinu?i o ktorej wzielas pierwszy zastrzyk? Chyba juz jutro zrobie, nie?

Ostatnia edycja:
@Totois30 gratulacje kochana!!! Widzisz jak pięknie :) beta cudna, zdaje się że nasza @Marika92 z jakąś taką zaczynała i popatrz jak już jest daleko. Ty też będziesz :)trzymam mocno kciuki. A clexan i neoparin można brać zamiennie, tylko trzeba popatrzeć żeby dawki były dobre :)

reklama
Dziewczyny mam bete 1154. Dzis 32 dc chyba 18dpo bo nie sprawdzalam. Ale szczerze? Myslalam ze jak bedzie ponad 100 to bedzie dobrze:)
O kurcze kolejna z super betą o której dziś się dowiaduję ;) ja zaczynałam od 1126 bardzo podobnie tak jak @roki_1991 wspomniała :) i idę jak burza ;) Powodzenia i trzymam kciuki ;) super dziś niespodzianki ;)

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry