reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@anja93 znasz płeć dzidziusia? :)

Buziaki dla was mamusie i staraczki ;)
1522772266-6e99cac5cbd5e77c-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@AgaB33 w ktorym dc zaczelas brac clexan? Kojarzysz gdzies na forum byl watek poswiecony jak ladnie robic zastrzyki? Zaraz mam nadzieje dostac recepte i dzis zaczac..
Ja byłam na wizycie w 28dc bo już wtedy miałam betę 1126 i od razu zapisała mi heparynę :) idzie nabrać wprawy :D ale się cieszę :* a ja wcześniej brałam clexane a teraz mam neoparin :)

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Cześć dziewczyny :tak: dawno mnie nie tu nie było,ale musiałam dojść do siebie psychicznie. Robiłam dziś test ciążowy bo mam bóle podbrzusza jak w ciąży i ciągle uplawy. Okres miałam 11 marca i był normalny z tym, że po miałam brązowe plamienia jak nigdy. Test pokazał drugą blada kreskę. Jest tu któraś z Was która zaszła w ciążę dzień przed miesiączka ? Robiłam po godzinie kolejny test i już nie widziałam drugiej kreski :(

@Totois30 mi.Lekarka powiedziała że to to samo. Nie ma wg niej różnicy poza ceną i dostępnością. Neoparin z refundacją 3,20 zł płacę i jest wszędzie a clexane ok 33zl i nie ma go w hurtowni i jest cyrk. Tak jak @ivvonka pisze że z jednego na drugi przeszła. No i ja bym wzięła dziś już na Twoim miejscu. Ja brałam pierwszy po powrocie z Łodzi ok 17 a od następnej wizyty dopytalam i mówił aby przejść na zastrzyki rano, acard na spanie

@Totois30 kladziesz sie na plecach z ugietymi w kolanach nogami. Lapiesz miedzy palce fald skory na brzuchu ok1-2 centymetry od pepka, moze byc na bokac, na dole na gorze, gdzie ci lepiej. Wbijasz igle pod katem 90 °,prostopadle i wstrzykujesz, wyciagasz igle i po krzyku. Moze piec po zastrzyku. Ja rozmasowywalam

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@paulabraczo12 hej. Poczekaj do rana i powtórz test. Jeśli robiłaś jeden po drugim, to ten drugi miał prawo nie wyjść, bo przez godzinę to to stężenie bety Hcg tak może nie nabić, żeby wyłapał je test. Zrób z porannego moczu.
Jeśli okres miałaś 11 marca, to jesteś teraz pod koniec cyklu, więc blada kreska jak najbardziej mogła wyjść.

włażę i odświeżam a @anja93 jak nie pisze, tak nie pisze. To usg powinno być skonfigurowane z forum. :)

@ivvonka no ja też sprawdzam co chwila. Ach ta Ania trzyma nas w niepewności;) a my tu czekamy;) ja już wtajemniczyłam męża i nawet on co pare dni pyta jak tam statystyka :D. Narazie mamy 1:0 dla dziewczynek . @anja93 czekamy

reklama
@paulabraczo12 hej. Poczekaj do rana i powtórz test. Jeśli robiłaś jeden po drugim, to ten drugi miał prawo nie wyjść, bo przez godzinę to to stężenie bety Hcg tak może nie nabić, żeby wyłapał je test. Zrób z porannego moczu.
Jeśli okres miałaś 11 marca, to jesteś teraz pod koniec cyklu, więc blada kreska jak najbardziej mogła wyjść.

włażę i odświeżam a @anja93 jak nie pisze, tak nie pisze. To usg powinno być skonfigurowane z forum. :)
Zrobię rano kolejny, dziękuję bardzo :)

Do góry