reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Totois30 ja się nie dziwię, że się dziwisz i to ogromnie, ale cieszę się ogromniaście. Niech to będzie początek wysypu wiosennego.

@Maggy39, początkiem każdej ciąży jest okres i tak na to lepiej patrzeć, co fajniejsze coś w tym jest, bo od tego terminu zaczyna powolutku wzrastać pęcherzyk, więc tak naprawdę możliwe, że ten początek będzie właśnie tym początkiem :)

@Totois30 no cudownosci po tych świętach,cudownosci mega sie ciesze! I gratuluje! :)

Ja odliczam godziny do poznania plci mojego bobaska. Wiec mam nadzieje ze pokaze co ma miedzy nozkami... oczywiscie dzidzia ☺
Byl wysyp swiateczno-noworoczny wiec niech bedzie wysyp swiateczno-wiosenny, czekamy na kolejne testy of course POZYTYWNE!!! Ah :)

@Totois30 ja się nie dziwię, że się dziwisz i to ogromnie, ale cieszę się ogromniaście. Niech to będzie początek wysypu wiosennego.

@Maggy39, początkiem każdej ciąży jest okres i tak na to lepiej patrzeć, co fajniejsze coś w tym jest, bo od tego terminu zaczyna powolutku wzrastać pęcherzyk, więc tak naprawdę możliwe, że ten początek będzie właśnie tym początkiem :)

Będziemy się starać :-) Gin dał zielone swiatło więc ruszymy z pracami :-) ale w glowie mam totalny chaos.

Witam wiosennie dziewczyny!
Widzę,że forum pełne emocji;przyszłym mamciom gratuluję i trzymam kciuki a staraczkom życzę cierpliwości i dużo miłości.:-D.
Dużo się nie udzielam tutaj ale Was czytam;w pewnym sensie jesteście dla mnie dowodem,że warto walczyć o własne szczęście.Ja czekam na pierwszą miesiączkę po ciąży biochemicznej,muszę zrobić podstawowe badania a mąż zbadać nasienie i zobaczymy co powie lekarz czy będziemy mogli zacząć kolejne starania.
@ martakratka jestem z Tobą całym sercem;ja też czasami tak mam nic nie na siłę.Wiosna za oknem i może to jakoś odmieni nasze życie

@Maggy39 no chaos jakby nie było też coś dobrego przyniósł ;) A na poważnie, to normalne. Wszystko się miesza: i radość, i lęk, i nadzieja, i jeszcze mnóstwo innych bonusów emocjonalnych. To wszystko jest, ale niech będzie w tle, a staraj się cieszyć się tym co masz wokół, tak jest łatwiej zajść. Serio.Teraz będzie coraz cieplej to i przyjemniej będzie oko na czymś zawiesić. Maleństwo jeszcze przyjdzie, może razem z wiosną, może z latem, czas pokaże. Pamiętaj, że nic nie musisz już teraz, zaraz, nieważne ile masz lat. Odetchnij i żyj sobie.

@Irenaa no pewnie, że warto. I tak jak piszesz, nic na siłę. Posprawdzać sprzęt, jak trzeba to podregulować i używać do woli.:)

reklama
Do góry