reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

To jeszcze jedna sprawa formalna :) wiadomość od naszej administracji bo może akurat któraś z was jest w trakcie budowy/ remontu i się przyda :)
"Hej, hej
na BB jest konkurs, w którym do wygrania jest super rzecz - czyli antysmogowa rama okienna, łatwa w montażu i skuteczna. Cennikowa wartość to koło 500 zł, a zdrowotna dużo wyższa, dlatego jestem w szoku, że mamy niewiele zgłoszeń.

Dlatego poproszę weź udział w konkursie i poproś o wsparcie dziewczyny ze swojego działu. Dla nas każdy Klient jest ważny i chcemy, żeby on się czuł usatysfakcjonowany, użytkowniczki zadowolone, a my żebyśmy mieli możliwość dalszego rozwoju. Mam na to tylko 3 dni. Dacie radę?
Link do: Jak sobie radzisz ze smogiem? Konkurs z FAKRO "

reklama
@monia_l trzymam z całych sił kciuki coby małpa nie przyszła!!! A z takich pytań technicznych, czy między zabiegiem a pierwszą @ miałaś jakieś plamienia? Bo mi tak co 2 dni się zdarzają, to chyba pozostałości z etapu oczyszczania?
@kari21 wspaniałe wiadomości :sorry::biggrin2:

@Marika92 to mnie pocieszylas oby to bylo to :)
Trzymam kciuki :)

p19u3e3kg7it1ojr.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Dziewczyny slyszalam dzis serduszko! Az sie poplakalam. W zadnej z poprzedniej ciazy tych poronionych 3 nie uslyszalam...
Kari super :) cieszę się że usłyszałaś i na pewno się wzruszyłaś :) gratuluję bijącego serduszka :)

p19u3e3kg7it1ojr.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@kari21 super wiadomości :)
@DiunaTheCat dziękuję za kciuki :) a jesli chodzi o plamienia to ja mialam tylko 5dni po zabiegu a pozniej az do @ nic . Możliwe ze to będą jeszcze pozostalosci ,niektórzy plamia dłużej.
@Marika92 dziękuję bardzo :)
@ivvonka dzis mam 20dc cylke mam 28dniowe

Witam po kilku dniach przerwy :) nie miałam kompletnie czasu przez te kilka dni....
@AgaB33 bardzo bardzo bardzo się cieszę że wszystko dobrze i gratuluję Ci bardzo
@ivvonka kochana, Tobie tak samo :*
@marika cudny brzusio :)
@kari21 super wiadomość!! Miło Cię tu widzieć w takich okolicznościach :) martwiłam się o Ciebie ;)
@DiunaTheCat witaj. Przykro mi że musiałaś przez to przejść... Tu wszystkie wiemy przez co przechodzisz, więc zostań i zawsze służymy wsparciem i rada. Widzę od zaczęłaś robić badania - bardzo dobrze. Czekamy na wyniki. Dawaj znać co i jak :)
A u mnie dziś 1dc :D :D :D tak, ja wiem ze wiele z was nie lubi tego dnia, ale do mnie przyszła w końcu @ i wygląda na normalną.... Choć nie chce zapeszac więc nie będę mówić za wiele... W każdym razie tyle krwi nie było jeszcze ani razu od zabiegu 27.11 więc długo....

reklama
@kari21 to cudowne [emoji7] serduszko mowisz [emoji307] niech ronie w sile i ku pokrzepieniu mamy. Dbaj o was [emoji8]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry