reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Frezja_1 masz trivagin to bierz 2x1. Do tego mozesz robic nasiadowki ziolowe z vagosanu. Jedz duzo kiszonek, jogurtow, ogranicz cukier. Ja sie dodatkowo myje szarym mydlem. Na mnie dziala

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@ivvonka , no nic to kolejne zdjecie juz ląduje do e-albumu :p :D
@DiunaTheCat no niestety taka ironia losu juz, @ szybko przyjdzie, nawet sie nie obejrzysz, pozniej szybko druga i do dziela :D mi tez lekarz kazal czekac trzy @ a ja po dwoch juz bylam w ciazy (troche sie nie spodziewalam :D ) ale szybko mi czas przelecial. W Twoim przypadku tez tak bedzie :) potem juz tylko oczekiwanie na brak @ :D

@DiunaTheCat ja tez niedawno czekałam na 1@ przyszla po28 dniach od zabiegu. Teraz mam nadzieję ze juz nie przyjdzie ;)

Mam jakies bole w prawym jajniku takie ukłucia chyba ...nigdy tak nie miałam nie wiem czy to po zabiegu cos sie pozmienialo czy to cos oznacza....

@DiunaTheCat ja tez niedawno czekałam na 1@ przyszla po28 dniach od zabiegu. Teraz mam nadzieję ze juz nie przyjdzie ;)

Mam jakies bole w prawym jajniku takie ukłucia chyba ...nigdy tak nie miałam nie wiem czy to po zabiegu cos sie pozmienialo czy to cos oznacza....
U mnie takie ukłucia były objawem implantacji zarodka :D kilka dni czułam coś takiego.. Nieprzyjemne dość i do tego śluzu dużo nagle, jakbym znów płodne miała :) trzymam kciuki ;)

p19u3e3kg7it1ojr.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry