reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@AgaB33 @ivvonka @anja93 no właśnie im więcej czytam o tych szczepieniach tym większej nabieram pewności że nie warto:/ chyba sobie odpuszczę, zwłaszcza że szczyt sezonu zachorowalności na grypę powinien niedługo się skończyć :)

@Frezja_1 ja przy antybiotyku który brałam po łyżeczkowaniu, osłonowo stosowałam Trilac Plus i Trilac Lady, odpukać żadna grzybica się nie przyplątała. Tak jak AgaB33 pisała, probiotyki Swansson są też podobno bardzo dobre.

Ja dziś rano zrobiłam pakiet immunologiczny, na niektóre wyniki muszę czekać nawet 2 tyg, ale ważne że sprawa w toku. No i czekam na uregulowanie cyklu i pierwszą @, oby nie za długo :/

reklama
@DiunaTheCat wiadomo,ze to indywidualna kwestia kazdego z nas czy sie zaszczepi czy nie. Mi osobiscie szkoda kasy na cos co pewnie nie zadziala bo jak ma mnie zlapac grypa to i tak zlapie :D wlasnie tez mi sie wydaje ze taka najwieksza zachorowalnosc wlasnie mija chociaz mowi sie tez ze marzec czasem jest najgorszy. :)
Moj maz mial niedawno lekka grype i mimo ze walczylam domowymi sposobami zeby sie tez nie przeziebic zlapalo mnie cos bo kicham caly czas :p
Co do @ to zobaczysz jak przyjdzie pierwsza to jak ręką odjąl, cos o tym wiem. Najgorsze to czekanie a pozniej juz poleci. A planujecie sie starac zaraz po cyklu,dwoch? Czy pierwsze badania wyniki itp a pozniej starania?:)

Dziewczyny ja już po usg, czekam teraz na wizytę. Dzidziolek ma 58mm, słyszałam serduszko. Ale czad. Tak jak @ivvonka miałam i górą i dołem. Wyobracal mnie że szok. No ale mówi że wszystko jest ok. Płci nie specjalnie jeszcze widać także na kolejnym usg powiedział że podejrzy. Robił mi prof Stachowiak

@AgaB33 super ze z dzidzią wszystko dobrze :)

Odebralam dzis wyniki badan i wszystko w normie. A Tarczycowe to :
Tsh -1,73
Ft4- 1,60
Ft3 -3,45 wiec chyba ok ?
Czekam jeszcze na poziom wit D ale beda prawdopodobnie w poniedziałek.

@AgaB33 wspaniaaale!
@Olasec bo ja juz nie ogarniam co i gdzie pisze :D
tak troche mam z ciśnieniem. Miałam przed ciążą to samo, potem sie to uspokoiło i teraz sobie myśle, ze głownie przez ciąże a raczej brak @ bo przez rok karmienia był spokój. Teraz gdy hormony wróciły do łask znowu mam tak 3-4 razy w miesiącu straszne bóle głowy+ dreszcze i nudności, zazwyczaj w okoliczach @ bo wtedy pani kardiolog mówiła że gromadzi się woda i serce inaczej pompuje itp itd. bede miec leki doraźne bo ciśnienie miewam 140/115. Nienawidze tej małpy (nie lekarki :p )

@anja93 u mnie lekarz skupił się na częściach, powiększeniach. Tylko buzię dobrze widać. Reszta w ogóle nie do oglądania. Zapomniałam powiedzieć, że jeszcze ładne ujęcie do e-albumu.

reklama
@anja93 z tym czekaniem na małpę to niezła ironia losu, najpierw człowiek sie modli żeby jej nie było, bo liczy na dwie kreseczki, a teraz czekam na @ jak kania dżdżu, bo znowu bedzie można zaplanować działanie. Życie kobiety ciężkim jest :/
Starania chcemy zacząć po 2 cyklach, więc pewnie jakoś w kwietniu to wypadnie. Lekarz radził 3 cykle, ale chyba lekko przyspieszymy. W między czasie chcę pokończyć badania, marzec potraktuję jako miesiąc regeneracji ciała i ducha :)
@AgaB33 bardzo się cieszę z powodu eleganckiego i okazałego Dzidziolka, dobrze czytać o dobrych rzeczach :)

Do góry