reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@olaa90 Józefów pod Warszawą, więc teoretycznie wybór specjalistów bardzo duży, ale opinii (często sprzecznych) jest tak wiele, że chyba muszę jakiś algorytm pomocniczy w Excelu stworzyć :) No i jestem otwarta na wszelkie polecenia tu na forum, opinie dziewczyn które sprawdziły lekarzy osobiście to zdecydowanie najlepsze źródło informacji:yes:

reklama
@olaa90 ja biegalam dzisiaj na bierzni 5 km dzisiaj wczoraj tez wino bylo i goraca kapiel alee ja pije wode. cytryna rano a nadmiar wit c opoznia okres.

@DiunaTheCat witam również. Tę badania, które planujesz zrobić-zrób. Sprawdź też sobie hormony Tsh, progesteron ok. 21 d.c, prolaktynę ok. 6 d.c Takie podstawowe.
No i ten lekarz. Musi być dobry.

@ivvonka dzięki kochana :)

Jeśli znajdzie się jakaś dobra dusza z okolic Warszawy i poleci dobrego specjalistę który nie bagatelizuje tematu pierwszego poronienia, będę bardzo wdzięczna!!

@DiunaTheCat ja tez Cie witam. Czytając Twoją historię to tak jakbym czytala o swojej. Tak samo w 8 tyg moja ciaza obumarla a w 9 mialam zabieg, tylko wczesniej wywolywane poronienie tabletkami czyli tak jak pisala totois30 moj zabieg byl tak jakby mniej inwazyjny. W kazdym razie mam dobrego lekarza. Wiec dobry lekarz to podstawa :) jestes z okolic Warszawy wiec masz duuzy wybor. Ja zdalam sie wierzyc ze to byl przypadek wiec konkretnych badan nie robilam.tylko pare podstawowych oprocz tych ktore robilam w ciazy a wyszly idealnie.. Potem troche zalowalam..no ale coz. Minelo 6 tyg po stracie wiec bylo juz za pozno. W kolejna ciaze zaszlam po dwoch @ i jutro skoncze 12 tydz:) takze trzymam kciuki za Ciebie. Tutaj kazda kazdą rozumie! I kazda kazda wspiera. Jest tutaj wiele przypadkow szczesliwych ciaz po stracie wiec jest to mega krzepiące. Trzymaj sie :) :)
@zosiak to mowisz ze starania poki co w lesie? Ale nie ma tego zlego.. Skoro Twoj partner zdecydowal sie jeszcze popracowqc za granica to widocznie warto. Nie ma tego zlego. Odzywaj sie tu czesciej. Pisz co u Ciebie:) ale aleeee @ brak? A jest jakas nadzieja mimo wszystko na...no wiesz?
Tak samo @olaa90 kochana jest szansa ze cos moze byc na rzeczy? Zycie czasem mega zaskakuje. Ogolnie trzyman za kazda z Was kciuki! W ogole to dzieki ze pytasz co u mnie. Tak wiec za tydz we wtorek 27-go mam w Krakowie badania prenatalne, bede troche spokojniejsza jak okaze sie ze bedzie dobrze. Troche odetchne z ulgą. A 12 marca tez mam wizyte u swojego gin :) a tak to na spokojnie. Chyba juz cos rosnę albo poprostu to fałdka z przejedzenia :D czuje sie dobrze, ciaza jak nie ciąza doslownie. Tylko dzisiaj zdarzylo mi sie lekkie omdlenie drugi raz w ciazy.. No ale coz. A Ty kochana konczysz juz tą diagnostyke? To Twoje ostatnie badania? Zdaj sie tez wierzyc misiu ze to tylko niefortunne przypadki a kolejny raz juz bedzie szczesliwy!:* wazne ze juz blizej do staranek niz dalej, oby:) nooo chyba ze @ nie przyjdzie i milo Cie zaskoczy!
Buziaki dziewczyny :*

@anja93 ale ten czas leci, już 12 tc <3 na pewno wszystko jest w porządku i nie martw sie na zapas [emoji8] jak by nie było Twoj organizm obciążony wiec masz prawo kochana czasem poczuć jakieś tego typu zawirowania.Ja Ci życzę żeby objawy nie odpuszczały,bo chyba każda jest zgodna,ze im więcej ich tym człowiek spokojniejszy :D u mnie już powoli czerwień zaczyna na salonach się pojawiać wiec mam podejrzenie,ze to gniotący mnie jajnik zamienił się w torbiel... pozatym mamy zakaz starań, bo mój lekarz musi znaleźć sposób by mi pomoc ciąże utrzymać... oby mi to samo jakoś zeszło... tak,została mi jeszcze immunologia w Krk i modlę się,żeby wszystkie wyniki mi przyjść zdarzyły bo mam tak na styk wyliczone z wizyta :D odpoczywaj słońce, całus w tą fałdkę Ci posyłam - niech rośnie zdrowo i spokojnie,żeby mamusi uśmiech z Buźki nie schodził ☺️ [emoji8]
@martakratka moja 1 po poronieniu @ to było Istne morze czerwon :D

reklama
Do góry