reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 ja przepraszam, że tak pytam i pytam, bo jak u mnie taki progesteron wychodził (przy podobnych normach dla lutealnej) to mi lekarz i endokrynolog powiedzieli, że tu potrzebna jest porządna dawka progesteronu, żeby utrzymać ciążę, a ja brałam za niskie. A Ty ile tego ostatnio brałaś? Jak jestem wścibska to ochrzań i pogoń.

reklama
@anja93 dziekuje ze pytasz czasami Was podczytuje;) starania daleko w lesie...Planuje jeszcze w marcu wyrwac jedna 8. Niestety wyniki homocysteiny powtorzylam i w ogole nie spadla katujac sie burakami i ,,zdrowym stylem" od pazdziernika ale sie nie zalamuje. Dzisiaj maz przyjezdza ;) mial juz na stale przyjechac ale jeszcze zdecydowalismy przedluzyc pobyt.

Cześć dziewczyny,
Chciałabym dołączyć do grupy :) Na forum pojawiłam się w grupie mam wrześniowych 2018, jednak w 8 tygodniu moja ciąża się zatrzymała, w 9 miałam już zabieg w szpitalu. To była moja pierwsza ciąża, i niestety zakończyła się poronieniem :( Jest mi bardzo ciężko, ale będziemy próbować dalej. Chciałabym zacząć starania po 2-3 cyklach.

To moje pierwsze poronienie, ale zastanawiam się nad zrobieniem zalecanych badań immunologicznych i określenie kariotypu. Czy któraś z Was dziewczyny decydowała się na te badania już po pierwszej stracie? Właśnie skończyłam 34 lata, wyniki podstawowych badań które robiłam w 7 tygodniu ciąży miałam w normie.

Cześć dziewczyny,
Chciałabym dołączyć do grupy :) Na forum pojawiłam się w grupie mam wrześniowych 2018, jednak w 8 tygodniu moja ciąża się zatrzymała, w 9 miałam już zabieg w szpitalu. To była moja pierwsza ciąża, i niestety zakończyła się poronieniem :( Jest mi bardzo ciężko, ale będziemy próbować dalej. Chciałabym zacząć starania po 2-3 cyklach.

To moje pierwsze poronienie, ale zastanawiam się nad zrobieniem zalecanych badań immunologicznych i określenie kariotypu. Czy któraś z Was dziewczyny decydowała się na te badania już po pierwszej stracie? Właśnie skończyłam 34 lata, wyniki podstawowych badań które robiłam w 7 tygodniu ciąży miałam w normie.
Czesc Kochana. Bardzo Ci współczuję. Jestesmy w podobnym wieku, ja skonczylam 35 lat i mam juz syna 11lat. W grudniu stracilam ciaze w 5tc. Narazie bede probowac po raz drugi bez badan. M nadzieje ze obu nam sie uda...

reklama
@anja93 dziekuje ze pytasz czasami Was podczytuje;) starania daleko w lesie...Planuje jeszcze w marcu wyrwac jedna 8. Niestety wyniki homocysteiny powtorzylam i w ogole nie spadla katujac sie burakami i ,,zdrowym stylem" od pazdziernika ale sie nie zalamuje. Dzisiaj maz przyjezdza ;) mial juz na stale przyjechac ale jeszcze zdecydowalismy przedluzyc pobyt.
Jaka masz homocysteine? Ja też wdrozylam buraczana dietę i oprócz tego zakupiłam polecana na innym forum B complex z Dr's best , z metylowana B12 i folianami

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry