reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@ivvonka pytałaś chyba ty, o ile dobrze pamiętam, jakie mam normy w labie do progesteronu. Wstawiam wyniki, a ponieważ robiłam te badania żeby poznać fazę cyklu bo nie mam pojęcia który to dc, to nie przejmuje się stosunkiem lh do fsh, bo to się potem zmienia ;)

Załączniki

• Screenshot_20180219-192013.png
    Screenshot_20180219-192013.png
    48,5 KB · Wyświetleń: 86
@Paulinax jak masz za wysoką to wyjdzie i w 8d.c. Moja siostra ma właśnie podwyższoną i powiedziała, że bez względu na to kiedy bada i tak jej za wysoka wychodzi.
Warto tylko pamiętać, że to czuły hormon na stres, wysiłek fizyczny, zmęczenie. Więc wieczorkiem i rano relax:)

@roki_1991 jam Ci to była.
Babowa ciekawość. To w Twoich normach faza lutealna ma niższe normy niż owulacyjna. U mnie jest odwrotnie.
A nie pamiętasz w jakiej fazie robiłaś? Bo tak zerknęłam, że jak w tej lutealnej to wychodziłby Ci mniej wiecej taki niski jak u mnie.

Ostatnia edycja:
Dziękuję ślicznie za zyczenia :*

Dziewuszki dziś podpisujemy umowę wstępną :-D jupi! !!!!.
Aż się już obudziłam i z wrażenia spać nie mogę niech mnie ktoras uszczypnie i jeszcze powiedzieli mi że z ich strony już się nic nie zmieni bo zapytałam żartem :
To handlujemy ? Nic się nie zmieniło? .

Wczoraj z radości pojechaliśmy do meblowych sklepów mama chciała żebyśmy zrobili zdjęcia narożników bo chce kupić sobie tam do babci i cykalam foty to mnie tam zasypali katalogami wczoraj wieczorem oglądałam i marzyłam jak bym chciała się urządzić. Super ze coś się dzieje w końcu.

@Olasec kochana ustalimy datę przy podpisaniu wstępnej umowy tam trzeba wpisać termin do którego dojdzie do sprzedaży ale myślę że na wiosnę już coś ruszy ;).

@mamcia2014 spóźnione ale szczere -WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO !!!!!!!! no i super wieści z tym mieszkaniem ;)

tak piszecie ostatnio o tych witaminach i wertuje internet natknełam się na fajny artykuł i ogólnie fajny blog
Link do: Witaminy dla ciężarnych- jak wybrać te właściwe? - Apteka małego człowieka - fachowym okiem o zdrowiu dzieci i nie tylko
bo sama zastanawiam się które kupić jak już będą potrzebne do tej pory myślałam o pregna plus ale już zwątpiłam.... widze że jednak nie mają najlepszego składu że są lepsze....

w tym cyklu będę testować ciekawe czy się udało .....

u nas szpital w domu tzn syn od piątku do niedzieli wysoko goraczkował wczoraj juz ok ale jeszcze go do szkoły nie posyłałam . Wczoraj córka przyszła ze szkoły z gorączką a i męża coś zaczyna rozkładac, mam nadzieję że mnie nie rozłoży.....

@ivvonka robiłam po to żeby wiedzieć jaką mam fazę cyklu, bo nie wiem. I wychodzi mi lutealna, więc czekam aż ta franca przyjdzie. A tak myślę i myślę i patrze na te wyniki, że chyba zrobiłam badania zaraz po owu, bo to tak jakby początek lutealnej?? Cholera go tam wie....

reklama
@monia_l dziękuję kochana serdecznie :)
No jestem już bardziej pewna tego że w końcu się uda .
Już snuje plany co jak urządzić oczywiście to potrwa bo na razie się wprowadzimy a z czasem będziemy działać z urządza niem.

Do góry