reklama
@Aggs gratuluję planu ślubu pewnie trochę inaczej niz planowaliscie, ale zawsze będzie można kiedyś zrobić podobną impreze Bermudy tez super! Trzymam kciuki żeby wyszlo z tą wiza.
@ann31 tez trzymam kciuki, oby to byla wcześniejsza ciąża i dlatego taki obraz na usg. Powodzenia!
@Frezja_1 ja o paciorkowcu tez nic nie wiem, ale swoja droga ciekawe wyniki z tych wymazow wychodza, dziwi mni ze lekarze nie zalecaja takich badan kontrolnie.
@ann31 tez trzymam kciuki, oby to byla wcześniejsza ciąża i dlatego taki obraz na usg. Powodzenia!
@Frezja_1 ja o paciorkowcu tez nic nie wiem, ale swoja droga ciekawe wyniki z tych wymazow wychodza, dziwi mni ze lekarze nie zalecaja takich badan kontrolnie.
membaris
Fanka BB :)
@ann31 ja też trzymam kciuki i za maleństwo i ciebie.
@AgaB33 tak zajmowałam się jeszcze przed poronieniem dziewczynkami 1 roczną i 2 letnią. Po poronieniu ciężko mi było ale wróciłam do nich a jak ponownie zaszłam zrezygnowałam. Nie chciałam ryzykować. Przez 8 godzin przy takich małych dzieciach jest co robić tym bardziej że też i na ręce chcą.
@AgaB33 tak zajmowałam się jeszcze przed poronieniem dziewczynkami 1 roczną i 2 letnią. Po poronieniu ciężko mi było ale wróciłam do nich a jak ponownie zaszłam zrezygnowałam. Nie chciałam ryzykować. Przez 8 godzin przy takich małych dzieciach jest co robić tym bardziej że też i na ręce chcą.
anja93
@ivvonka czyli ogolnie bierzesz prenatal uno. Ja wlasnie tez mimo ze popadłam w tą nadczynnosc. Ale z drugiej strony chyba lepiej cos brac niz tak z dnia na dzien przerwac.. A pozniej planujesz prenatal duo? Ja wlasnie go kupilam a wcale nie jest tani u mnie 6 dych, ale lekarz polecal jeszcze mama dha..
Co do brzucha to tez mam taki twardszy na dole
@Aggs Bermudy?? Rany nie jeden moze pomarzyyyyc ☺
Co do brzucha to tez mam taki twardszy na dole
@Aggs Bermudy?? Rany nie jeden moze pomarzyyyyc ☺
muza_ton
membaris
Też tam kupuję i też polecam. Ta apteka jest tańsza niż takie stacjonarne@anja93 nie to że reklamuje bo nie mam z nimi nic wspólnego ale wejdź na aptekagemini.pl ja kupilam po 40zł. Ja wszystkie leki bez recepty u nich kupuje. Przy zamówieniu powyżej 300zł dostawa za darmoa mają kosmetyki i w ogóle. Kosmetyki dla dzieci tańsze niż w promocji w Rossmann
reklama