reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@ann31 będę trzymać kciuki. Powodzenia i oby to wszystko okazało się pomyłką.

@anja93 ja ogólnie mam brzuch bo mam nadwagę. Także różnicy w wyglądzie nie ma jedynie na dole twardszy się zrobił i w jeansy już uwiera

@Aggs gratuluję planu ślubu :) pewnie trochę inaczej niz planowaliscie, ale zawsze będzie można kiedyś zrobić podobną impreze ;) Bermudy tez super! Trzymam kciuki żeby wyszlo z tą wiza.

@ann31 tez trzymam kciuki, oby to byla wcześniejsza ciąża i dlatego taki obraz na usg. Powodzenia!

@Frezja_1 ja o paciorkowcu tez nic nie wiem, ale swoja droga ciekawe wyniki z tych wymazow wychodza, dziwi mni ze lekarze nie zalecaja takich badan kontrolnie.

@ann31 ja też trzymam kciuki i za maleństwo i ciebie.
@AgaB33 tak zajmowałam się jeszcze przed poronieniem dziewczynkami 1 roczną i 2 letnią. Po poronieniu ciężko mi było ale wróciłam do nich a jak ponownie zaszłam zrezygnowałam. Nie chciałam ryzykować. Przez 8 godzin przy takich małych dzieciach jest co robić tym bardziej że też i na ręce chcą.

@Frezja_1 A może skonsultuj tego paciorkowca z jakimś innym lekarzem.Wiem tylko, że jeśli wyjdzie przed porodem - to bierze się na to antybiotyk lub podają go podczas porodu.

@Aggs Bermudy - brzmi bajecznie ;-) Udanego wypoczynku!

@ivvonka czyli ogolnie bierzesz prenatal uno. Ja wlasnie tez mimo ze popadłam w tą nadczynnosc. Ale z drugiej strony chyba lepiej cos brac niz tak z dnia na dzien przerwac.. A pozniej planujesz prenatal duo? Ja wlasnie go kupilam a wcale nie jest tani u mnie 6 dych, ale lekarz polecal jeszcze mama dha..

Co do brzucha to tez mam taki twardszy na dole :)
@Aggs Bermudy?? Rany nie jeden moze pomarzyyyyc ☺8-)8-)8-):biggrin2:

@anja93 nie to że reklamuje bo nie mam z nimi nic wspólnego ale wejdź na aptekagemini.pl ja kupilam po 40zł. Ja wszystkie leki bez recepty u nich kupuje. Przy zamówieniu powyżej 300zł dostawa za darmoa mają kosmetyki i w ogóle. Kosmetyki dla dzieci tańsze niż w promocji w Rossmann

@anja93 nie to że reklamuje bo nie mam z nimi nic wspólnego ale wejdź na aptekagemini.pl ja kupilam po 40zł. Ja wszystkie leki bez recepty u nich kupuje. Przy zamówieniu powyżej 300zł dostawa za darmoa mają kosmetyki i w ogóle. Kosmetyki dla dzieci tańsze niż w promocji w Rossmann
Też tam kupuję i też polecam. Ta apteka jest tańsza niż takie stacjonarne :)

reklama
Dzieki:) ogolnie tez pomyslalam zeby na przyszlosc juz nie kupowac tego co bez recepty stacjonarnie, bo taki prenatal duo wypada kupic raz na miesiac a kazdy u mnie bez grosza 6 dych to skichac sie idzie :D

Do góry