reklama
Tobie rowniez :*
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
martakratka
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny. Zrobilam dzis bete. Jest 61. Dokladnie 2 tygodnie temu byla ponad 500. Myslicie ze to moje krwawienie bedzie sie juz kończyć w koncu?
roxie123
@martakratka jeśli jest czysto w środku to może i tak...
Ale dla mnie niespotykany przypadek z tak długim czasem . Dobrze ze beta spada ale krwawic nie powinnaś i tak
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ale dla mnie niespotykany przypadek z tak długim czasem . Dobrze ze beta spada ale krwawic nie powinnaś i tak
Calineczka24
Czesc dziewczyny. Zrobilam dzis bete. Jest 61. Dokladnie 2 tygodnie temu byla ponad 500. Myslicie ze to moje krwawienie bedzie sie juz kończyć w koncu?
Ja bym na Twoim miejscu mimo wszystko poszła do lekarza, żeby to skontrolować. To nie jest normalne, żeby tyle krwawić.. Czemu tak się bronisz przed wizytą u lekarza?
Już byś wiedziała co się tam dzieje a tak będziesz tylko gdybać.
martakratka
Pytalam o to mojej Pani gin. Kobieta ma swietne opinie i jalos jej zaufalam. Odpowiedziala mi, ze moge krwawic dopoki beta nie spadnie do 0. Kilka razy mi to potwoerdzila. Dlatego tak sie dziwię ze wszyscy mowia ze to dziwne. Dzis raz jeszcze jej napisalam maila. Coekawe co odpisze.@martakratka jeśli jest czysto w środku to może i tak...
martakratka
Ja bym na Twoim miejscu mimo wszystko poszła do lekarza, żeby to skontrolować. To nie jest normalne, żeby tyle krwawić.. Czemu tak się bronisz przed wizytą u lekarza?
Już byś wiedziała co się tam dzieje a tak będziesz tylko gdybać.[/QUOTE
Chciałam pójsc jak beta spadnie do 0 - bo tak mówila mi ta moja polecana pani gin. Czuje sie dobrze ogolnie i za bardzo nie mam jak sie z pracy urwać do lekarza bo koniec semestru a ja w szkole pracuję. Jeśli nie przejdzie mi do poniedzialku to pewnie pójde do lekarza.
martakratka
Pytalam o to mojej Pani gin. Kobieta ma swietne opinie i jalos jej zaufalam. Odpowiedziala mi, ze moge krwawic dopoki beta nie spadnie do 0. Kilka razy mi to potwoerdzila. Dlatego tak sie dziwię ze wszyscy mowia ze to dziwne. Dzis raz jeszcze jej napisalam maila. Coekawe co odpisze.
Chciałam pójsc jak beta spadnie do 0 - bo tak mówila mi ta moja polecana pani gin. Czuje sie dobrze ogolnie i za bardzo nie mam jak sie z pracy urwać do lekarza bo koniec semestru a ja w szkole pracuję. Jeśli nie przejdzie mi do poniedzialku to pewnie pójde do lekarza.Ja bym na Twoim miejscu mimo wszystko poszła do lekarza, żeby to skontrolować. To nie jest normalne, żeby tyle krwawić.. Czemu tak się bronisz przed wizytą u lekarza?
Już byś wiedziała co się tam dzieje a tak będziesz tylko gdybać.
muza_ton
@martakratka ja nigdy nie słyszałam aby ktoś tak długo krwawił. Jak dla mnie to nie jest normalne.
@roki_1991 jesteś wspaniałą dziewczyną i nie możesz się dać smutkom. To co siedzi w głowie rzutuje na całe nasze życie. Niektörzy nie zdają sobie sprawy jak np.stres wyniszcza człowieka. Nie poddawaj się.
@roki_1991 jesteś wspaniałą dziewczyną i nie możesz się dać smutkom. To co siedzi w głowie rzutuje na całe nasze życie. Niektörzy nie zdają sobie sprawy jak np.stres wyniszcza człowieka. Nie poddawaj się.
reklama
Cześć dziewczyny, mamo na imię Agnieszka i poronilam w ubiegłym tygodniu. Ciąża trwała 11 tygodni, ale dzidziuś zatrzymał się na 6t4dni. Nawet nie usłyszałam serduszka [emoji22] ja nie miałam zabiegu, u mnie w szpitalu dali mi tylko tabletki dopochwowo i po trzech godzinach nasiliły się skurcze i poronilam. To bylo w poniedziałek, do środy podawali mi jeszcze tabletki żeby przyspieszyć oczyszczanie macicy i wypuścili do domu. Krwawienie miałam do soboty dość silne ze skurczami a od niedzieli tylko lekko plamie. Byłam dzisiaj na kontroli, gin powiedziała że jest czysto i że po trzech miesiącach można się starać [emoji6] jak na razie dochodzę psychicznie do siebie. To była moja czwarta niespodziewana ciąża, no i mam 40 lat. Boję się spróbować....
Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom