reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 heh troche ta praca nie na miejscu dla Ciebie bidulo[emoji32]mam nadzieje,ze szybko zajdziess i tam nie wrocisz bo to przeciez katarga pracowac tam i caly dzien wachac buleczki[emoji53]

@Calineczka24 tak wizyte mam w czwratek czyli w dzien terminu,potem co dwa dni na ktg do szpitala ale indukcje zaczna dopiero 41+0 niestety a u Ciebie?
Uwierz mi ,ze ja tez chce urodzic i juz wyprobowalam kazdy sposob ale zaden nie dziala[emoji4]
Styczniowki maja watek zamkniety[emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@roki_1991 heh troche ta praca nie na miejscu dla Ciebie bidulo[emoji32]mam nadzieje,ze szybko zajdziess i tam nie wrocisz bo to przeciez katarga pracowac tam i caly dzien wachac buleczki[emoji53]

@Calineczka24 tak wizyte mam w czwratek czyli w dzien terminu,potem co dwa dni na ktg do szpitala ale indukcje zaczna dopiero 41+0 niestety a u Ciebie?
Uwierz mi ,ze ja tez chce urodzic i juz wyprobowalam kazdy sposob ale zaden nie dziala[emoji4]
Styczniowki maja watek zamkniety[emoji6]

A to Ci niespodzianka :p
muszę poprosić @nafoczka żeby mnie dodała do styczniówek :p

Próbowałaś masaż sutków?
Podobno picie tonicu jest dobre też na wywołanie skurczy ;)

Na mnie też nic nie działa :/ Musimy czekać, aż Nas złapie :p

Jak teściowa?

@Calineczka24 to akurat nie Nafoczka rzadzi,na pewno sie nie dostaniesz bo dziewczyny nie przyjmuja juz od pazdziernika chyba:/
Ja juz wszytsko wyprobowalam,powaznie wszytsko i nic ,takze musze czekac.
A tesciowa ,hmm ma sie zglosic na 6 tyg do szpitala na chemioterapie i radioterapie ,jak tak dalej pojdzie nie zdazy zobaczyc malej przed leczeniem :/
Dlatego tez chcialam urodzic.
A ogolnie ma glejaka zlosliwego i to najgorszego stopni[emoji17]

@Calineczka24 to akurat nie Nafoczka rzadzi,na pewno sie nie dostaniesz bo dziewczyny nie przyjmuja juz od pazdziernika chyba:/
Ja juz wszytsko wyprobowalam,powaznie wszytsko i nic ,takze musze czekac.
A tesciowa ,hmm ma sie zglosic na 6 tyg do szpitala na chemioterapie i radioterapie ,jak tak dalej pojdzie nie zdazy zobaczyc malej przed leczeniem :/
Dlatego tez chcialam urodzic.
A ogolnie ma glejaka zlosliwego i to najgorszego stopni[emoji17]

O kurde :(
To faktycznie nie ciekawie. :(
Przepraszam, że pytam, ale teściowa się źle czuła i poszła do lekarza i wykryli w badaniach tego raka?

Jakoś to przeżyję, że nie kopnie mnie zaszczyt bycia na zamkniętym w styczniówkach :D

Ty też jesteś taka senna? Ja juz drugi tydzień chodzę senna i wypluta :D
U mnie też nic się nie zapowiada na wcześniejszy poród :laugh2:

@Funia90 strasznie mi przykro z powodu Twojej tesciowej. Az mnie dreszcz przeszedl. Na pewno zdazy zobaczyc Twoje dzieciatko, na pewno! :)

@membaris ja sie czuje w miare dobrze. Jedynym dobitnym sygnalem ciazy u mnie jest brak @, poza tym czasem zakreci mi sie w glowie. Czasem ale rzadko zemdli mnie jak poczuje jakis zapach czegos, np dzisiaj gotowanych jajek hehe :) i cycki wieksze ale nie bolą nic a nic. W poniedzialek mam wizyte strasznie sie boje, bo nigdy nic nie wiadomo jak tam serduszko dziecka na ten moment :(

A co do babc to ja strasznie chcialam zeby moje babcie i meza doczekaly sie prawnukow od nas. A tymczasem moja jedna babcia zmarla po naszym slubie 5 misiecy w styczniu tamtego roku. Babcia mojego meza ktora tez czekala na nas zmarla teraz w listopadzie. Miesiac po mojej stracie- nie zdazyla sie dowiedziec.. Zostala mi jeszcze jedna babcia w miare mloda 70 lat (oby sie doczekala) bo nie ma zadnych prawnukow bo moja mama jest jedynaczką a brata mam mlodszego wiec nawet o slubie nie mysli jeszcze.. I dziadek ale on starszy. I jedyna zyjaca 88 letnia babcia mojego meza ktora ostatnio mowila ze codziennie soe modli do sw jozefa o dziecko dla nas bo jedyne o czym jeszcze marzy do doczekac jeszcze jednego prawnuka.
Dlatego tak bardzo bym chciala zeby tym razem mi sie udalo...u mnie dzisiaj niby 7+3

Edit: @roki_1991 trzymam strasznie mocno kciuki za Ciebie, rozchmurz ta buzke, zobaczysz ze wszystko jeszcze bedzie dobrze! :*

@Calineczka24 aaa bo Ty niedlugo rodzisz, wow :) czekam na zdjecie bobasa :)

Ostatnia edycja:
@mfifi04 powodzenia [emoji4] ja bym chyba nie dala rady z takim ryzykiem przynajmniej na razie ale 3 mam kciuki za Ciebie [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry