Karola bardzo mi przykro, ze przez to przzechodzisz. Tak juz z nami jest. miałam to samo. Gdy u koleżanki sie urodziło dziecko czy w rodzinie i powiem ci że teraz mi trochę wstyd gdy sie udało bo nie oczekuję, ze one teraz odwiedzą moję dziecko, którym bym mogła chwalić sie całemu światu. Pomyśl, że może kiedyś odmieni się los i ty też bedziesz taka szczęśliwa z maluszkaZaraz stanę się zgorzkniałą zołzą która wszystkim mówi co o nich myśli i tyle My juz doszliśmy do wniosku, że przy następnej ciazy będą wiedzieć tylko nasi rodzice i moje przyjaciółki...osoby na.które możemy liczyć...no i oczywiście Wy
Tak bardzo chciałabym chociażby moc się już starać, ale musimy odczekać kilka.miesięcy, pocieszam się ze czas tak szybo leci...
@roki1991 rozumiem że to trudne ale oswoisz sie z tym i zaczniesz po prostu życ troszke inaczej
a tak wogóle która tu teraz motywuje do ćwiczeń bo mi waga rosnie @mamcia2014 help
@Calineczka24 nie wiem ile czeka się na wynik ale nie stresiaj się :* tik tak i będzie po wszystkim bo juz równia pochyła
Miłego dnia!