anja93
Fanka BB :)
Ja tez krwawilam z tydzien pozniej z 2 dni plamien i to tyle. I wlasnie TO jest normalne, a nie 20 pare dni.. @martakratka strasznie lekcewazysz swoje zdrowie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj. Wspolczuje Ci straty, ale nie martw sie, bedzie dobrze. Tutaj kazda z nas przez to przeszla, wiec rozumiemy Cie. Pisz co lezy Ci na sercu, postaramy sie pomoc.Cześć dziewczyny, mamo na imię Agnieszka i poronilam w ubiegłym tygodniu. Ciąża trwała 11 tygodni, ale dzidziuś zatrzymał się na 6t4dni. Nawet nie usłyszałam serduszka [emoji22] ja nie miałam zabiegu, u mnie w szpitalu dali mi tylko tabletki dopochwowo i po trzech godzinach nasiliły się skurcze i poronilam. To bylo w poniedziałek, do środy podawali mi jeszcze tabletki żeby przyspieszyć oczyszczanie macicy i wypuścili do domu. Krwawienie miałam do soboty dość silne ze skurczami a od niedzieli tylko lekko plamie. Byłam dzisiaj na kontroli, gin powiedziała że jest czysto i że po trzech miesiącach można się starać [emoji6] jak na razie dochodzę psychicznie do siebie. To była moja czwarta niespodziewana ciąża, no i mam 40 lat. Boję się spróbować....
Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, bylam na usg i tez to samo mi powiedziała ta moja pani gin. @Karola a Ty mialas zabieg?@martakratka ja też bardzo długo krwawiłam ale byłam w zeszłym tygodniu na usg i wszystko jest ok. A Ty miałaś robione usg? Wiesz lepiej to sprawdzić dla świętego spokoju. Ja w 3 tygodniu krwawienia zadzwoniłam do mojego lekarza i on mi powiedział ze jest to całkiem normalne bo każdy przechodzi to inaczej ale mam w razie czego mam przyjść na usg żeby to sprawdzić.
Jeśli to było pytanie do mnie to tak miałam zabieg.Tak, bylam na usg i tez to samo mi powiedziała ta moja pani gin. @Karola a Ty mialas zabieg?
24 dni. Mialas ten zabieg? Jak sie to u Ciebie skomczylo?@Calineczka24 ja chodze sfrustrowana ,tak bardzo chce urodsic a to mi nie wychodzi i w sumie to z dnia na dzien bardziej sie boje.
Tesciowa zaczela nagle miec problwmy z mowa,jakala sie i zapominala slowa,przestawala umiec pisac itd.
Wszytsko stalo sie w ciagu jakis 2 miesiacy.
Ogolnie dowiedzielismy sie o tej chorobie na poczatku grudnia,a dwa dni przed swiatami miala operacje.
Teraz leczenie....kochana zaden problem,ze pytasz[emoji5]generalnie lekarz powiedzial,ze ten guz mogl urosnac w ciagu 3 miesiecy i niestety odrasnac tez moze rownie szybko:/
@anja93 doczekaja Babcie zobaczysz[emoji8]
@martakratka ile juz krwawisz?nie chce Cie straszyc ale ja jak bylam 3,5 tyg po poronieniu farmakologicznym na kontroli to lekarz zastanawial sie nad zabiegiem bo cos tam jeszcze bylo w macicy
Bo to grozi zadniadem jesli cos tam jest a to jest rak.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom