reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zaraz stanę się zgorzkniałą zołzą która wszystkim mówi co o nich myśli i tyle :rolleyes: My juz doszliśmy do wniosku, że przy następnej ciazy będą wiedzieć tylko nasi rodzice i moje przyjaciółki...osoby na.które możemy liczyć...no i oczywiście Wy :-) :)
Tak bardzo chciałabym chociażby moc się już starać, ale musimy odczekać kilka.miesięcy, pocieszam się ze czas tak szybo leci...
Karola bardzo mi przykro, ze przez to przzechodzisz. Tak juz z nami jest. miałam to samo. Gdy u koleżanki sie urodziło dziecko czy w rodzinie i powiem ci że teraz mi trochę wstyd gdy sie udało bo nie oczekuję, ze one teraz odwiedzą moję dziecko, którym bym mogła chwalić sie całemu światu. Pomyśl, że może kiedyś odmieni się los i ty też bedziesz taka szczęśliwa z maluszka :)

@roki1991 rozumiem że to trudne ale oswoisz sie z tym i zaczniesz po prostu życ troszke inaczej

a tak wogóle która tu teraz motywuje do ćwiczeń bo mi waga rosnie :) @mamcia2014 help :)

@Calineczka24 nie wiem ile czeka się na wynik ale nie stresiaj się :* tik tak i będzie po wszystkim bo juz równia pochyła :p

Miłego dnia!

reklama
@Katarina91 gratuluju Frania [emoji5]jest piekny[emoji7]

@roki_1991 wiem ,ze ciezko odstawic gluten ale na pewno dasz rade[emoji5]to na pewno tez poprawi jakosc komorek skoro masz tendencje do celikaii i poczujesz sie lwpiej.
Pomysl ,ze dla dzidzi wszystko.
Od kiedy mozecie sie starac?oki czytam ,ze zaczynacie wiosna,mysle ,ze to bardzo dobry pomysl,dojdziesz do siebie i tez oczyscisz organizm.
Poszukaj jakis fajnych przepisow i do dziela.
A poki co schrup ostatni raz chrupiaca biala buleczke[emoji2]

@mififi04 super plan[emoji5]

@Calineczka24 jestem ,jestem .
U mnie nic sie nie dzieje:/ wywolanie dopiero 41+0 tosz to kawal czasu,ja osiwieje do tej pory[emoji32]na styczniowkach juz prawie wszytskie tula malenstwa
A Ty jak sie czujesz ogolnie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ogólnie to dobrze :D
Już bym chciała urodzić i tulić małą :p
Kiedy masz się zjawić w szpitalu?
Masz jeszcze jakąś wizytę u ginekologa?

Ja jak nie urodzę do 30.01 to mam przyjść jeszcze na wizytę do lekarza.
mam zamiar się rozpakować wcześniej, ale jak wiadomo nie ode mnie jest to zależne :D - ja sobie mogę chcieć :D

Daj linka do styczniówek :)

Damy rade! A co do przytycia, to ja na prawde uroslam jak balon. Co prawda od kiedy znalezli u mnie hashi i ustalali dawke lekow, to juz wtedy zaczelam tyc. Najpierw pozegnalam sie z trudem z rozmiarem 27, teraz w 28 juz sie ledwo mieszcze, ale na sile upycham to swoje dupsko... dodam, ze na spokojnie 28 nisilam jeszcze 2 miesiace temu...
Ja jestem wlasnie po maratonie, zobaczymy, czy cierpienia mojej cewki moczowej nie poszly na marne! A ty Gosia kiedy testujesz? Ja na poczatku lutego.

Ja w piątek testuje (na dwa dni przed terminiem @) czyli za 3 dni ;) ale czuje, ze ten miesiąc nie bedzie moj (troche za duzo stresu). Trzymam kciuki za Ciebie :) Mam nadzieję, że uda nam się w tym roku :)
W ogóle czytając o Twojej babci bardzo się wzruszyłam... teraz ona opiekuje się Twoim aniołkiem i razem czuwają nad Tobą! Będzie dobrze :*

@Funia90 od tygodnia nie jem pysznych białych bułeczek, a jest to wybitnie trudne, bo pracuje wśród nich i mi pachną... Ale muszę się trzymać.. Może faktycznie przez to moje jajeczka nie są najlepsze i wystarczy je trochę podrasowac i się uda? Tego nie wie nikt...Tym bardziej że te ana jeszcze nade mną wiszą. Idę do reumatologa jutro to zapytam o nie
@agatush dzięki. Wiem że da się z tym żyć, tylko po prostu będzie trochę trudniej... Dam radę jakoś..
Ogólnie dziewczyny dzięki za miłe słowa i kopa w d :pdziś mi troszkę lepiej. Miałam mieć tydzień urlopu, ale wczoraj po południu okazało się że jednak go nie mam i tym oto sposobem siedzę teraz w robocie, a że nie na swoim sklepie tylko na gościnnych występach, to nuda tu jak cholera....

@gosia100, @Totois30 oj leci czas leci, sama jestem w szoku że tak szybko, a ja już czuję ruchy :) oby tak dalej

p19u3e3k0ugxnkku.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@roki_1991 a w tej piekarni to nie ma czegoś bezglutenowego?

Ja dzisiaj się czuję jakbym nie miała siły, a mam przecież, tylko taki leń mnie opętał. Ja chce do pracy. Strasznie. Może jak ten 12 tydzień minie to pogadam z lekarzem, chociaż mąż powiedział, że jak tak zrobię to mnie łańcuchem przywiąże i nigdzie nie pójdę.:p

Mnie wczoraj i dzisiaj pobolewa brzuch.... czyżby już na @ która ma przyjsc w sobotę/niedzielę? Trochę szybko, za szybko. A może będzie szybciej w tym m-cu... Najgorsze jest to, że jak coś jest inaczej niż zwykle to doszukuje jakiś błędów, rozregulowania cyklu itp. zamiast nie mysleć i czekać (albo lepiej - nie czekać) na @ ;)

reklama
@gosia100 poczekaj do terminu @ i zrób teścik :)
@ivvonka twój mąż ma racje teraz masz się lenić odpoczywać i relaksować a nie iść do pracy ;)
Ja dziś jestem nie wyspana bo mdłości obudziły mnie około 4 nad ranem :/ wzięłam krople ale nie pomogły. Także dziś mam kiepski dzień.

Do góry