reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@ivvonka ja już bety nie będę robić. Czekam do piątku na usg i mam nadzieję że tam będzie wszystko dobrze a potem to już od usg do usg ;-) od wizyty do wizyty i byle do 01.09.18

@roxie123 no tak sobie wbijam do głowy, ale też takie mam wrażenie, że to wszystko za wolno się rozwija w porównaniu z sierpniowkami, które podczytuję (po co ja tam wlazłam?)

@AgaB33 fajna data 01.09.

@ivvonka powiem tak ... do prenetalnych nie wchodziłabym na żadne wątki z ciążami ;p to taka moja propozycja ... niech się wszystko spokojnie rozwija swoim tempem byleby dobrze było ... pójdziesz na usg i wszystko zobaczysz co i jak :)

@nafoczka kobieto z moich stron, 6 udana rozumiem ze pokierowana przez dr P z Tarnowa? Na jakim etapie tracilas ciąże?
Ola generalnie do 8-10tc oczywiście w sytuacji gdy było to zatrzymanie serduszka nie da sie dokładnie okreslić kiedy jeśli odstępy w wizytach były co 2-3 tyg. Tak, ostatnią ciąże (i tylko ta) prowadził dok P. Ja osobiscie mam do niego ogromny sentyment.
Ola nie daj się zwariować, naprawde może sie udać :*

Cześc dziewczyny. Nie wiem czy mnie pamiętacie, ale chciałam o coś dopytać. Jestem po samoistnym poronieniu (ok 5tc), 29 grudnia. 3 stycznia robiłam betę i wyszła 769, a wczoraj ponowiłam, bo tak kazała moja gin i wyszła 560. Trochę wolno moim zdaniem spada.Napisałam do mojej lekarki maila - ale jeszcze nie odpisała... Znowu zaczęłam wczoraj mocniej krwawić i znowu ze skrzepami. Czuję się ogólnie dobrze, ale martwię się trochę. Co myślicie?

@martakratka moim zdaniem trzeba zrobić usg i zobaczyć czy się oczyściło wszystko ... mozliwe , że nie do końca i dlatego te plamienia z powrotem i beta wolno spada .
Najlepiej skontrolować

reklama
Cześc dziewczyny. Nie wiem czy mnie pamiętacie, ale chciałam o coś dopytać. Jestem po samoistnym poronieniu (ok 5tc), 29 grudnia. 3 stycznia robiłam betę i wyszła 769, a wczoraj ponowiłam, bo tak kazała moja gin i wyszła 560. Trochę wolno moim zdaniem spada.Napisałam do mojej lekarki maila - ale jeszcze nie odpisała... Znowu zaczęłam wczoraj mocniej krwawić i znowu ze skrzepami. Czuję się ogólnie dobrze, ale martwię się trochę. Co myślicie?

Też uważam, że USG trzeba zrobić bo faktycznie coś może pozostało jeszcze.

Do góry