reklama
roxie123
Fanka BB :)
Ola generalnie do 8-10tc oczywiście w sytuacji gdy było to zatrzymanie serduszka nie da sie dokładnie okreslić kiedy jeśli odstępy w wizytach były co 2-3 tyg. Tak, ostatnią ciąże (i tylko ta) prowadził dok P. Ja osobiscie mam do niego ogromny sentyment.@nafoczka kobieto z moich stron, 6 udana rozumiem ze pokierowana przez dr P z Tarnowa? Na jakim etapie tracilas ciąże?
Ola nie daj się zwariować, naprawde może sie udać :*
martakratka
Cześc dziewczyny. Nie wiem czy mnie pamiętacie, ale chciałam o coś dopytać. Jestem po samoistnym poronieniu (ok 5tc), 29 grudnia. 3 stycznia robiłam betę i wyszła 769, a wczoraj ponowiłam, bo tak kazała moja gin i wyszła 560. Trochę wolno moim zdaniem spada.Napisałam do mojej lekarki maila - ale jeszcze nie odpisała... Znowu zaczęłam wczoraj mocniej krwawić i znowu ze skrzepami. Czuję się ogólnie dobrze, ale martwię się trochę. Co myślicie?
roxie123
@martakratka moim zdaniem trzeba zrobić usg i zobaczyć czy się oczyściło wszystko ... mozliwe , że nie do końca i dlatego te plamienia z powrotem i beta wolno spada .
Najlepiej skontrolować
Najlepiej skontrolować
reklama
Olasec
Cześc dziewczyny. Nie wiem czy mnie pamiętacie, ale chciałam o coś dopytać. Jestem po samoistnym poronieniu (ok 5tc), 29 grudnia. 3 stycznia robiłam betę i wyszła 769, a wczoraj ponowiłam, bo tak kazała moja gin i wyszła 560. Trochę wolno moim zdaniem spada.Napisałam do mojej lekarki maila - ale jeszcze nie odpisała... Znowu zaczęłam wczoraj mocniej krwawić i znowu ze skrzepami. Czuję się ogólnie dobrze, ale martwię się trochę. Co myślicie?
Też uważam, że USG trzeba zrobić bo faktycznie coś może pozostało jeszcze.