reklama
ivvonka
Fanka BB :)
muza_ton
@roxie123 na obnizenie prolaktyny. A okazało się że powodem jej wzrostu był stres. Po tym incydencie przestałam brać cokolwiek zmieniłam pracę i teraz jest w normach. Ale czynnościowa to chyba od stresu to tak bardzo nie skacze. Ja po obciążeniu miałam w normach.
@ivvonka od ostatniej @ kiedy była owu to w sumie nie wiem dokładnie. No to zostałaś napastowana przez śledzie ;-)
@ivvonka od ostatniej @ kiedy była owu to w sumie nie wiem dokładnie. No to zostałaś napastowana przez śledzie ;-)
Funia90
@Calineczka24 ostatnio info o lozysku mialam na 3 prenatlnych w 32+0 i mialo 2 stopien wtedy
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Calineczka24
@Calineczka24 ostatnio info o lozysku mialam na 3 prenatlnych w 32+0 i mialo 2 stopien wtedy
U mnie dziś na wizycie 3 stopień
Zobaczymy czy wytrzymamy w dwupaku do 29.01
anja93
@membaris hmmm nie wiem, dziewczyny mnie tutaj uspakajały zebym poczekala do wizyty a na pewno bede miala usg i moze juz cos zobacze (moje najwieksze marzenie i chyba nie mam wiekszego- uslyszec serduszko).. Ale kurcze moze bylabym spokpjniejsza jakbym zrobila bete, ale znow jak cos wyjdzie nie tak np za mala czy cos to znow nie przezyje do poniedzialku. :/
Chyba nigdy bardziej nie panikowalam, zawsze staralam sie pocieszac dziewczyny a teraz jak sama jestem w takiej sytuacji to ehhh najchetniej to biegalabym codziennie na bete i co dwa dni do gina haha. A Ty robisz czy juz czekasz na spokojnie? A przypomnij mi kochana , Ty od razu zaskoczylas no nie? Pierwszy Twoj cykl?
Chyba nigdy bardziej nie panikowalam, zawsze staralam sie pocieszac dziewczyny a teraz jak sama jestem w takiej sytuacji to ehhh najchetniej to biegalabym codziennie na bete i co dwa dni do gina haha. A Ty robisz czy juz czekasz na spokojnie? A przypomnij mi kochana , Ty od razu zaskoczylas no nie? Pierwszy Twoj cykl?
reklama