reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@ivvonka ja już bety nie będę robić. Czekam do piątku na usg i mam nadzieję że tam będzie wszystko dobrze a potem to już od usg do usg ;-) od wizyty do wizyty i byle do 01.09.18

@roxie123 no tak sobie wbijam do głowy, ale też takie mam wrażenie, że to wszystko za wolno się rozwija w porównaniu z sierpniowkami, które podczytuję (po co ja tam wlazłam?)

@AgaB33 fajna data 01.09.

@ivvonka powiem tak ... do prenetalnych nie wchodziłabym na żadne wątki z ciążami ;p to taka moja propozycja ... niech się wszystko spokojnie rozwija swoim tempem byleby dobrze było ... pójdziesz na usg i wszystko zobaczysz co i jak :)

@nafoczka kobieto z moich stron, 6 udana rozumiem ze pokierowana przez dr P z Tarnowa? Na jakim etapie tracilas ciąże?
Ola generalnie do 8-10tc oczywiście w sytuacji gdy było to zatrzymanie serduszka nie da sie dokładnie okreslić kiedy jeśli odstępy w wizytach były co 2-3 tyg. Tak, ostatnią ciąże (i tylko ta) prowadził dok P. Ja osobiscie mam do niego ogromny sentyment.
Ola nie daj się zwariować, naprawde może sie udać :*

Cześc dziewczyny. Nie wiem czy mnie pamiętacie, ale chciałam o coś dopytać. Jestem po samoistnym poronieniu (ok 5tc), 29 grudnia. 3 stycznia robiłam betę i wyszła 769, a wczoraj ponowiłam, bo tak kazała moja gin i wyszła 560. Trochę wolno moim zdaniem spada.Napisałam do mojej lekarki maila - ale jeszcze nie odpisała... Znowu zaczęłam wczoraj mocniej krwawić i znowu ze skrzepami. Czuję się ogólnie dobrze, ale martwię się trochę. Co myślicie?

@martakratka moim zdaniem trzeba zrobić usg i zobaczyć czy się oczyściło wszystko ... mozliwe , że nie do końca i dlatego te plamienia z powrotem i beta wolno spada .
Najlepiej skontrolować

reklama
Cześc dziewczyny. Nie wiem czy mnie pamiętacie, ale chciałam o coś dopytać. Jestem po samoistnym poronieniu (ok 5tc), 29 grudnia. 3 stycznia robiłam betę i wyszła 769, a wczoraj ponowiłam, bo tak kazała moja gin i wyszła 560. Trochę wolno moim zdaniem spada.Napisałam do mojej lekarki maila - ale jeszcze nie odpisała... Znowu zaczęłam wczoraj mocniej krwawić i znowu ze skrzepami. Czuję się ogólnie dobrze, ale martwię się trochę. Co myślicie?

Też uważam, że USG trzeba zrobić bo faktycznie coś może pozostało jeszcze.

Do góry