D
Deleted member 170039
Gość
@Frezja_1 no wlasnie podejrzane bylo ze sie nie odzywasz ostatnio tez doly i to wielkie lapalam nie jestes sama niektorym sie udaje innym nie a jeszcze inne nie moga sie narazie starac co tez dobija. Poza tym zima tez ma takie uroki gdy wyjdzie troche slonca doly mina napewno kurcze zaluje ze nie mam tyle czasu bo zapisalabym sie na jakis fitnes i doly po prostu wypocila a tak zostaja cwiczenia w domu
@nafoczka mojej kuzynki dziecko ma takie podejrzenie jej zachowanie i cechy wykazuja wlasnie na autyzm ale narazie byla u logopedy i teraz idzie do neurologa mala ma 2 latka ale no inaczej sie rozwija w ogole nie mowi i skupia bardzo uwage na literach ale tez nie mam takiego kontaktu z nimi bo daleko mieszkaja.
@nafoczka mojej kuzynki dziecko ma takie podejrzenie jej zachowanie i cechy wykazuja wlasnie na autyzm ale narazie byla u logopedy i teraz idzie do neurologa mala ma 2 latka ale no inaczej sie rozwija w ogole nie mowi i skupia bardzo uwage na literach ale tez nie mam takiego kontaktu z nimi bo daleko mieszkaja.