roxie123
Fanka BB :)
@Calineczka24 bierz letrox najlepiej i wysoka dawka z ponad 100 ... ja tak zawsze brałam , skonsultuj z endo ;*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co takie wysokie? Ale nie martw sie, ja mialam 4,9 i troche ponad miesiac udalo sie zejsc do 2,5. Bierzesz leki regularnie, na czczo? Ja dla pewnosci nie jem po levothyroxynie jeszcze 2 godziny, chociaz lekarz mowi, ze 30 minut wystarczy.Dziewczyny moje tsh - 4,890
Poprzednią robiłam jakoś w kwietniu czy maju 2017 i nie pamiętam żebym miała jakiś problem... No nic.. Mam nadzieję że to zwalcze, cokolwiek to jest@anja93 Poczekaj do wizyty. U mnie wszystkie ciąże były prawie bezobjawowe - tylko o 14 musiałam się zdrzemnąć. Żadnych mdłości, wymiotów, bólu cycek... Beta nic nie zmieni, a jeśli przyrost będzie tylko nieco za mały, albo tylko nieco za duży, albo tylko nieco nie bardzo jakiś - to będziesz stresować się jeszcze bardziej. A betą nic już nie zmienisz.
@Marika92 Nie ma co się tam zamartwiać. Będzie dobrze! A kiedy poprzednim razem robiłaś cytologię? Było w porządku?
Jak wtedy nie bylo problemu, to teraz tez nie bedzie. Nie minal rok od tamtej cyto, wiec sie nie martw. Powtorz tylko badania i tyle. A widzialas te wyniki czy lekarz Ci je przedstawil ustnie? Oni czasem lubia postraszyc.Poprzednią robiłam jakoś w kwietniu czy maju 2017 i nie pamiętam żebym miała jakiś problem... No nic.. Mam nadzieję że to zwalcze, cokolwiek to jest
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Widziałam, moja gin akurat z tych co raczej mnie uspokaja bo wie że ja panikara więc chcę mi zrobić te badania na HPV i zobaczymy wtedyJak wtedy nie bylo problemu, to teraz tez nie bedzie. Nie minal rok od tamtej cyto, wiec sie nie martw. Powtorz tylko badania i tyle. A widzialas te wyniki czy lekarz Ci je przedstawil ustnie? Oni czasem lubia postraszyc.
Nie panikuj w takim razie kicia. To byl wynik opisowy, prawda? Robisz hpv zeby sie uspokoic? I nie denerwuj sie na zapas, nie ma sensu :*Widziałam, moja gin akurat z tych co raczej mnie uspokaja bo wie że ja panikara więc chcę mi zrobić te badania na HPV i zobaczymy wtedy
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3