reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@angie. No ja tez wtedy od razu zaszlam a teraz trzeci cykl staranek ale bardzo roznie bywa zycze Ci zeby od razu sie udalo:) @AgaB33 na 7 dni wiec jeszcze bede przed owu ale mam nadzieje ze wyzdrowieje bo rok temu po antybiotyku mialam drugi antybiotyk: ( no nic zobaczymy:) widac zima nie moj czas..

@Totois30 a witamina d u Ciebie na jakim poziomie?? U mnie przez święta na stałe były trzy osoby załatwione że hoho i nic nie złapałam a M tak. Wydaje mi się że moje dawki wit D daja radę i ta laltoferyna ale to tak mi się wydaje. Rok temu łapałam wszystko od wszystkich

@anja93 Poczekaj do wizyty. U mnie wszystkie ciąże były prawie bezobjawowe - tylko o 14 musiałam się zdrzemnąć. Żadnych mdłości, wymiotów, bólu cycek... Beta nic nie zmieni, a jeśli przyrost będzie tylko nieco za mały, albo tylko nieco za duży, albo tylko nieco nie bardzo jakiś - to będziesz stresować się jeszcze bardziej. A betą nic już nie zmienisz.

@Marika92 Nie ma co się tam zamartwiać. Będzie dobrze! A kiedy poprzednim razem robiłaś cytologię? Było w porządku?
Poprzednią robiłam jakoś w kwietniu czy maju 2017 i nie pamiętam żebym miała jakiś problem... No nic.. Mam nadzieję że to zwalcze, cokolwiek to jest

p19u3e3kpm6yp9kv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Poprzednią robiłam jakoś w kwietniu czy maju 2017 i nie pamiętam żebym miała jakiś problem... No nic.. Mam nadzieję że to zwalcze, cokolwiek to jest

p19u3e3kpm6yp9kv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Jak wtedy nie bylo problemu, to teraz tez nie bedzie. Nie minal rok od tamtej cyto, wiec sie nie martw. Powtorz tylko badania i tyle. A widzialas te wyniki czy lekarz Ci je przedstawil ustnie? Oni czasem lubia postraszyc.

Jak wtedy nie bylo problemu, to teraz tez nie bedzie. Nie minal rok od tamtej cyto, wiec sie nie martw. Powtorz tylko badania i tyle. A widzialas te wyniki czy lekarz Ci je przedstawil ustnie? Oni czasem lubia postraszyc.
Widziałam, moja gin akurat z tych co raczej mnie uspokaja bo wie że ja panikara więc chcę mi zrobić te badania na HPV i zobaczymy wtedy

p19u3e3kpm6yp9kv.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
Widziałam, moja gin akurat z tych co raczej mnie uspokaja bo wie że ja panikara więc chcę mi zrobić te badania na HPV i zobaczymy wtedy

p19u3e3kpm6yp9kv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Nie panikuj w takim razie kicia. To byl wynik opisowy, prawda? Robisz hpv zeby sie uspokoic? I nie denerwuj sie na zapas, nie ma sensu :*

Do góry